Orman İşletme Şefi Kemikli göreve başladı

Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu’nun Vize’ye tayin olmasının ardından yerine atanan Cemil Kemikli yeni görevine başladı. 1 Eylül tarihinde Çerkezköy’deki görevine başlayan Orman İşletme Şefi Kemikli, 2000 yılında meslek hayatına başlarken, Çerkezköy’e de Çatalca Şefliği’nden atandı

Orman İşletme Şefi Kemikli göreve başladı
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:53

1 EYLÜL TARİHİNDE GÖREVE BAŞLADI
İstanbul Çatalca Orman İşletme Şefliği’nden Çerkezköy Orman İşletme Şefliği’ne atanan Cemil Kemikli yeni görevine başladı. 1 Eylül tarihinde görevinin başında olan Kemikli yaptığı açıklamada, “2000 yılında göreve başlarken ilk olarak Planlama Bölümü’nde görev yaptım. 2004-2009 yılları arasında da Binkılıç Orman İşletme Şefliği, 2009-2014 yıllar arasında da Çatalca Orman İşletme Şefliği görevinde bulundum” dedi.

YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAYACAĞIZ
Yapılması planlanan çalışmalar hakkında da konuşan Cemil Kemikli, “Göreve yeni başlamamıza rağmen eksikleri tamamlamak adına çalışmalarımıza hız vereceğiz. Şu an itibariyle ormanların bakımları yapılıyor ve yarım kalan işleri tamamlamaya gayret edeceğiz. Orman İşletme Şefliği binasında devam eden bakım ve tadilat çalışmalarının da bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.