Örnek Sokak çalışmaları hızla ilerliyor

İlki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta hayata geçirilen Örnek Sokak Projesi kapsamında Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta da çalışmalar tamamlandı. Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’ta çalışmalarda sona gelirken; İnan Sokak’ta ise kazı çalışmalarında sona gelindi

Örnek Sokak çalışmaları hızla ilerliyor
25 Ağustos 2017 Cuma 13:58

BUTÇULAR SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından ise aydınlatma çalışması gerçekleştirildi” dedi.
YOL GENİŞLİĞİ 12 METRE OLACAK
Örnek Sokak Projesi kapsamında Fatih Caddesi’ndeki çalışmaların da tamamlandığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Makasçı Sokak’taki örnek sokak çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çalışmalar neticesinde Fatih Caddemizde yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre olacak” ifadelerini kullandı. Başkan Akay, asfaltlamanın da yapılmasının ardından Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’taki örnek sokak çalışmalarının tamamlanmış olacağını ifade etti.
MAKASÇI SOKAK’TA İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Proje kapsamında Makasçı Sokak’ta 100 metre içme suyu hattının yenilendiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz bu sokağımıza 100 metre yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Bisiklet yolunun da yapıldığı sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık” açıklamalarında bulundu. Başkan Akay, Makasçı Sokak’ta yol genişliğinin 5 metre, kaldırımların ise 7’şer metre genişliğinde düzenlendiğini sözlerine ekledi.
260 METRE YAĞMURSUYU HATTI YAPILACAK
Örnek Sokak Projesi çalışmalarının İnan Sokak’ta sürdüğünü dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemize bağlı İnan Sokak’ta kazı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz burada öncelikle 260 metre içme suyu hattını yenileyecek ve 260 metre yağmursuyu hattı çekecek. Bisiklet yolu yapılacak. Akabinde kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. İnan Sokak’ta da yol genişliğimiz 5 metre, kaldırımlarımız da 7’şer metre olacak” dedi. Başkan Akay, örnek sokak çalışmalarının Canbazlar Sokak’ta devam edeceğini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.