Örnek Sokak Projesinin ilki tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin Örnek Sokak Projeleri kapsamında hayata geçirdiği Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Özcan Sokak ve çevresi bugün düzenlenen sade bir tören ile Çerkezköy halkının ve sokak esnafının hizmetine açıldı

Örnek Sokak Projesinin ilki tamamlandı
23 Mart 2017 Perşembe 13:13

TALEPLERİ ALINMIŞTI
Özcan Sokak’taki düzenleme çalışmalarının Kasım ayında başladığını ve yaklaşık 4 ay içerisinde tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Örnek Sokak Projelerimizden biri olan Özcan Sokak’taki çalışmaları bugün itibariyle tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özcan Sokak’taki çalışmalarımıza başlamadan önce esnafımızın ve sokak sakinlerinin taleplerini alarak, projemizi ortaya çıkardık” dedi.
ÖZCAN SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Özcan Sokak’ta büyük bir değişim yaşandığını belirten Başkan Akay, “Sokağımızın 5 ay önceki hali ile bugünkü hali ortada. Daha yaşanabilir, daha güzel sokak ve kaldırımları ile Özcan Sokak’taki değişim ve gelişim çalışmaların tamamlanması ile ortaya çıktı. Daha aydınlık bir sokak, yaya yolları ve kaldırımları daha geniş bir sokak oluştu” ifadelerini kullandı.
5 AYRI SOKAKTA DA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Özcan Sokak’taki esnafın vatandaşla daha rahat buluşmasını sağlamak, sokağı güzelleştirerek Atatürk Caddesi’ndeki yoğunluğu yaymayı hedeflediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalar sürerken bizlere sabır gösteren esnaflarımıza, sokak sakinlerine teşekkür ediyorum. Örnek Sokak Projelerimiz Butçular, Cambazlar, Makasçı, İnan Sokak ve Fatih Caddesi’nde devam edecek. Bu sokaklarımızdaki çalışmalarımıza kısa sürede başlayarak, daha geniş kaldırımları, yürüme alanları olan modern sokaklar yapacağız” dedi.
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kısa açılış konuşmasının ardından Özcan Sokak’ta bulunan esnafları ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili fikirlerini alarak, taleplerini dinledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.