Ortak paydamız Çerkezköy

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ilk günü AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Çerkezköy için ne gerekiyorsa hep beraber yapmalıyız. Siyasi parti ayırt etmeksizin yaşadığımız yere hizmet eden kim varsa destek vermeye hazırız.” dedi

Ortak paydamız Çerkezköy
28 Eylül 2015 Pazartesi 15:52

AKP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİLER

Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 14.00’da AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatına yapılan ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve parti üyeleri katıldı.

“HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN”

Ziyaretlerinden dolaylı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk’e teşekkürlerini ileten AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Geçtiğimiz Ramazan bayramında sizleri ziyaret ettikten sonra bizi ziyaret etmeye gelmiştiniz biz de o sırada İl teşkilatı programına katılmıştık. Bu bayramda buluşmak nasip oldu. Tekrardan hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Ayrıca Hac’da kutsal görevlerini yerine getirirken yaşanan kazada hayatlarını kaybeden hacı adaylarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

“ERKEN SEÇİM HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaret için kendilerini kabul eden AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerini ileterek, “Herkese iyi bayramlar diliyorum. Ülkemiz son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı üzüntülü günler yaşadı. Umut ediyorum ki bugünler geride kalır ve bir daha bayramlarımızda şehit acısı yaşamayız. Bayram günü siyaset konuşmayı pek sevmem fakat ben siyasi ilçe teşkilatlarının, örgütlerinin sık sık yaşanan seçimlerden dolayı çok yorulduğunu ve işlerinin zor olduğunu düşünüyorum. 1 Kasım seçimlerinde de yine tüm siyasi teşkilatlar, örgütler çalışacak. Bu sebeple yapılacak tekrar seçimin de ülkemize hayırla vesile olması temennisinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“BAYRAMINIZI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ardından kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Öncelikle yaşanan terör olaylarında Şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Keşke bayramlar şehit haberlerinin üzerine gelmemiş olsa. Bundan sonraki zamanda tek umudumuz tatlı bayramların yaşanması ve anaların ağlamamasıdır. Hepinizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.” şeklinde konuştu.

AYŞE DOĞAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Kurban Bayramı’nın hayırlar vesile olmasını ve dileyen AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bayram hepimize birlik ve beraberlik getirsin. Hac ibadeti sırasında şehit olanlara, Ülkemizin şehitlerine, rahmetli olan Gazilerimize, Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına Allah rahmet eylesin. Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın.” dedi.

“MİLLETVEKİLLERİMİZ HİZMET İÇİN ÇALIŞACAKLAR”

Bayram tebriklerinin ardından samimi sohbetler şeklinde ilerleyen ziyarette AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Biz AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak hiçbir zaman gereksiz yere muhalefet yapmadık. Yanlış bir şey gördüğümüzde zaten bunu bir şekilde Başkanımıza bildiriyoruz. Sırf açıklama yapmak için basına konuşmuyoruz. Bizim ortak paydamız her zaman söylediğimiz gibi Çerkezköy’dür ve Çerkezköy için kim ne hizmet yapmak isterse herkesin yanında dururuz. İktidarda olan bir partiyiz. Çerkezköy’den Ankara’ya bir de gönderdiğimiz Milletvekilimiz var. Bizler taleplerimizi ifade ettikçe hem CHP’li Milletvekillerimiz hem de bizim vekillerimiz hizmet için çalışacaklar.” ifadelerini kullandı.

“KAZANAN ÇERKEZKÖY OLACAKTIR”

Çerkezköy’de siyaseti bırakarak, Çerkezköy için çalışmak istediklerine vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “En başımızdan beri bizimde amacımız sizler gibi ortak paydamız olan Çerkezköy’e hizmet etmektir. Tabi ki bu noktada Milletvekillerimize çok iş düşüyor. Onlardan da isteklerimiz bitmiyor. Çerkezköy’ün bir çok şeye ihtiyacı var ve bu ihtiyaçları hep beraber birlikte yaparsak kazanan Çerkezköy olacaktır.” diye konuştu.

“PARTİ AYIRT ETMEKSİZİN 6 MİLLETVEKİLİMİZLE ÇALIŞMALIYIZ”

Sohbet sırasında küçük bir ekleme yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Devlet yatırımların Çerkezköy’de daha hızlı şekilde ilerlemesi için çalışmalıyız. Vergi oranında 16. sırada olan Tekirdağ, hizmet alma sırasında 54. sırada olmayı hak etmiyor. Burada parti ayırt etmeksizin 6 Milletvekilimizle çalışmalıyız.” şeklinde konuştu.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

 Yaklaşan erken seçimle ilgili de birkaç cümle aktaran AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “7 Haziran seçimleri öncesinde gayet mütevazi bir seçim çalışmaları gerçekleştirdik. Her ne kadar siyasette rakipte olsak Çerkezköy’de tüm partiler birbirlerine anlayış gösterdi. Bu seçimlerde de aynı şekilde mütevazi olacak. Belediye Başkanımız Vahap Akay, seçimde sandık görevlilerine yemek dağıttı bu da bu mütevaziliği gösteren bir davranış. Kendisine bu konuda da teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmalarımızda Genel Merkezimizin talimatı ile çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan bayrak çalışması yapmayacağız. Sadece parti önünde parti önünde bayrak çalışması olacak. Aynı şekilde CHP’de de görüntü kirliliği oluşturan bir bayrak çalışması görmedik. Bugün buraya gelen tüm parti üyelerine ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz. Bizim kapımız her zaman açık istediğiniz vakit misafirimiz olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.