Ortak paydamız Çerkezköy’e hizmet vermek

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’de bir dizi STK ziyaretinde bulundu. Kaymakam Kubilay yaptığı konuşmalarda, “Ortak paydamız Çerkezköy’e hizmet vermek.” mesajını verdi

Ortak paydamız Çerkezköy’e hizmet vermek
04 Ekim 2016 Salı 18:55

BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gerçekleştirmiş olduğu STK ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Ziraat Odası, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Ziraat Odası’nda çiftçinin sorunlarını dinleyen ve Oda Başkanı Hasan Toprak’a Kurban Bayramı’nda maruz kaldığı dolandırıcılıktan dolayı geçmiş olsun dileklerini iletirken, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Çerkezköy Kent Konseyi ziyaretlerinde ise bu STK’ların yeni yönetimlerine başarılar diledi.
HASAN TOPRAK’A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
İlk olarak Çerkezköy Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Hasan Toprak’la bir araya gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Biz, üretenin her zaman yanındayız. Çiftçimizin, ziraat erbabı ve köylümüzün her zaman yanındayız. Burası her ne kadar sanayi kenti olarak anılsa da tarımsal üretim de her zaman önemli ve artı katma değerlerdir.” dedi. Hasan Toprak’ın Kurban Bayramı’nda maruz kaldığı dolandırıcılığa da değinen Kaymakam Kubilay, “Kurban bayramı geçirdik ve yaşadığınız üzücü bir olay yaşadınız. Bende gerekli şekilde takip ettim. Emniyet birimlerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Yargı da gerekeni yapıyor. Geçmiş olsun diyorum. Oda başkanımızın böyle bir şeyle karşılaşmış olması bizleri daha da çok üzdü. Bu ziyareti bu yüzden de gerçekleştirmek istedim. Dolandırıcıların hak etikleri cezaları almalarını istiyoruz. İnşallah hak ettikleri en ağır cezaları alacaklardır.” ifadelerini kullandı.
NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKLA KARŞI KARŞIYA KALDIK
Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkürlerini ileten Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, “Hasatları bitirdik ve yağmur bekliyoruz. Tekrar ekim hazırlığını yapmak için inşallah bugünlerde rahmet yağar da çiftçimizde hasat ekimine başlar. Yıl itibariyle verimlerimiz iyiydi. 200 kilo ayçiçeği ortalamamız, buğdayda 350-400 kilogram civarındaydı.” bilgilerini verdi. Maruz kaldığı dolandırıcılıktan da bahseden Toprak, geçmiş olsun dilekleri için Kaymakam Kubilay’a teşekkür ederken, “Biz hayvanlarımızı kendi ellerimizle teslim ettik. Nitelikli dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldık. Çok zor geldi ve 20 senelik bir birikimimiz heba oldu. Bizi sevindiren tek nokta cana gelmemesi. Bu şekilde kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
BAŞARI KARŞILIKLI İSTİŞAREDEN GEÇİYOR
Çerkezköy Ziraat Odası’nın ardından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na giden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, burada Oda Başkanı Mustafa As ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. As’ın yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek sözlerin başlayan Kaymakam Kubilay, Oda Üyelerine kazasız belasız, başarılı görevler temennisinde bulundu. Kaymakam Kubilay, “Başarı karşılıklı istişareden geçiyor. En güzel başarılar işbirliği ve koordinasyonla sağlanıyor. Bunun da en güzel yolu karşılıklı iletişim.” dedi.
UMARIM BU ZİYARETLERİNİZ SIKLAŞARAK DEVAM EDER
Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Mustafa As, “Yanımızda olduğunuzu görmek çok güzel. Devletin, vatandaşlarımızın yanında olması gerekiyor. Umarım bu ziyaretleriniz sıklaşarak devam eder. Bunlar çok güzel şeyler.” diye konuştu.
BİZ ÇERKEZKÖY’Ü SEVİYORUZ
Ortak paydalarının Çerkezköy’e hizmet etmek olduğuna dikkat çeken Kaymakam Kubilay, “Biz Çerkezköy’ü seviyoruz. Burada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Yarınlara, çocuklarımıza çok daha güzel bir Çerkezköy bırakmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay son ziyaretini Çerkezköy Kent Konseyi’ne giderek gerçekleştirdi. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’ye yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Kubilay, Konsey olarak iyi çalışmalara imza atılacağına inancının tam olduğunu dile getirdi.
YENİ ÇALIŞMA GRUPLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Funda Serfiçe ise, Kent Konseyi’ne Serkan Karagöz Başkanlık ederken Kaymakam Kubilay’la güzel bir iletişimlerinin olduğunu ve bu iletişimin kendi Başkanlığı döneminde de artarak devam etmesini temenni etti. Serfiçe ayrıca, Çerkezköy Kent Konseyi’nde yeni oluşturulan çalışma grupları hakkında da Kaymakam Kubilay’a bilgiler verdi ve Tarih Grubu’nun çalışmaları kapsamında bir Çerkezköy Bülteni ve Çerkezköy Kent Müzesi oluşturma planlarının bulunduğunu dile getirdi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.