Osb gazetecileri unutmadı

ÇOSB Yönetimi 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde bölgedeki gazetecilerle bir araya geldi

Osb gazetecileri unutmadı
11 Ocak 2017 Çarşamba 16:38

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren gazete çalışanlarıyla bir araya geldi.

ÇOSB Sosyal Tesisleri’ndeki Parıltım Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler; “Sözlerime, öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutlayarak başlamak istiyorum” dedi.
“Bölgemizde mesleğinizi icra ederken gösterdiğiniz özveri ve çaba her zaman belirttiğimiz gibi takdire şayandır” şeklinde konuşan Sözdinler konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bölgemizde bizim gözümüz ve kulağımız olan siz değerli Basın mensuplarını bu anlamlı günde ağırlamaktan ayrıca mutluluk duymaktayız. Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. Basın çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz büyük bir gurur kaynağıdır. Gazetecilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde atılan adımlar ulusal ve yerel medyamızın gelişimi açısından da önemli bir rol oynayacaktır. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basınımızın, halkımızı doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin korunması, ülke meselelerinin çözülmesine katkı sağlaması noktasında yapıcı bir rol üstlenmesi de ayrıca üzerinde durulması gereken bir başka önemli noktadır. Bu düşüncelerle Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, başarılar diliyorum.”

Sözdinler’in konuşmasının ardından soru-cevap kısmıyla devam eden programda, gazetecilerle Bölge sanayisi ve ekonomisi üzerine sohbet edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.