OSB Müdürleri ile tren seferleri tanıtımı toplantısı yapıldı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’de başlayan ek tren seferinin tanıtılması ile ilgili olarak Kaymakamlık Makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıya Kaymakam Kubilay’ın yanı sıra Çerkezköy Gar Şefi Mustafa Parapan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Veliköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Remzi Öztürk katıldı

OSB Müdürleri ile tren seferleri tanıtımı toplantısı yapıldı
07 Kasım 2016 Pazartesi 12:52

ÇERKEZKÖY İÇİN ÖNEMLİ BİR AVANTAJDIR

Çerkezköy’ ün yoğun göç nedeni ile hızlı nüfus artış hızına sahip olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay  “Dünyada ve Ülkemizde adından söz ettiren önemli markalar İlçemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan İlçemizde fabrikaların ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı çok yüksektir. Bu yönü ile konforlu, güvenilir ve tasarruflu yolculuk imkânı sunan Trenler önemli bir sanayi kenti olan Çerkezköy için önemli bir avantajdır” dedi.

YOĞUN MESAİ HARCADIK

Başlayan tren seferlerinin kamuoyuna duyurulması noktasında afişlerin hazırlanması, kamu kurum ve kuruluşlarına ile sivil toplum kuruluşlarına ve fabrikalara ilanların dağıtılması için Gar Şefi Mustafa Parapan’a talimat veren Kubilay, “Tren seferlerinin tekrar başlaması için 3 yıl boyunca yoğun mesai harcadık. 25 Temmuz itibari ile başlayan tren seferlerine 31 Ekim itibari ile de ek bir sefer daha başladı. Ek seferin hareket saatleri; Halkalıdan Kalkış 06: 30, Çerkezköy’e Varış 08: 07,Çerkezköy’den Kalkış 17: 45, Halkalıya Varış 19: 21’ dir. Başlayan tren seferlerine hep beraber sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak için toplantı düzenliyoruz. Organize Sanayi Bölge Müdürleri olarak sizlerin de bölgelerinizdeki fabrikalarda tren seferlerini mutlak surette tanıtmanızı istiyorum.” dedi.

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Tren seferlerinin başlamasında ve vatandaşlara duyurulmasında, Çerkezköy basınının büyük katkıları olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy basın kuruluşları ile basın mensuplarına teşekkür etti.

HALKALI-ÇERKEZKÖY-HALKALI ARASINDA ÇALIŞAN TRENLERİN SAATLERİ

Halkalıdan Kalkış 06: 30, Çerkezköy’e Varış 08: 07
Çerkezköy’den Kalkış 17: 45, Halkalıya Varış 19: 21
Çerkezköy’den Kalkış 09: 56, Halkalı ’ya Varış 11: 38  
Halkalıdan Kalkış 18:00,  Çerkezköy’ e Varış 19:42 
Ücretler: Tam Bilet 8,00 TL, % 20 İndirimli Bilet 6,50 TL, Gidiş- Dönüş Bileti 13,00 TL dir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.