OSB Sakatlar Derneğine engelli aracı bağışladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne 1 adet engelli aracı düzenlenen tören ile bağışlandı

OSB Sakatlar Derneğine engelli aracı bağışladı
23 Ağustos 2016 Salı 16:49

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı binasında düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya İlçe Müftüsü Yusuf Tuna Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman muhtarlar sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
YOLA ÇIKARKEN EKSİKLERİMİZ VARDIR
 
Düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından kurban kesimi yapılırken program İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın dua okuması ile devam etti. Törende daha sonra Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Folklor ekibinin gösterisi sahnelendi ve protokol konuşmaları gerçekleşti. İlk konuşmayı Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya yaparken Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. 11 yıl önce yola çıkarken eksiklerimiz vardı. Şimdi ise hedeflerimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Yeni aracımız ile güzel şeyler yapacağız. 4 hedefimiz vardı. İlk olarak engelli arkadaşlarımızın konaklayabileceği eski Belediye Başkanı Ali Ertem’in yaptırmış olduğu bu binamız yapıldı. Daha sonra eğitime ihtiyacımız oldu. Bunu da hayırseverlerimiz Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Merkezi ile karşıladık. Biz öldükten sonra bir ceviz ağacımız olsun dedik. Bir ceviz ağacı diktik. En önemli şey ise bir aracımız olmasıydı. Bir aracımız olsun dedik. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne başvurduk ve aracı temin ettiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz’’ dedi ve konuşmasını sonlandırdı.
 
KATKI SAĞLAMAK BİZLERİ MUTLU ETMEKTEDİR
 
Çetinkaya’nın ardından ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler bir konuşma gerçekleştirdi. Sözdinler ‘’Geçtiğimiz aylarda Sakatlar Derneği bizlere bir talepte bulundu. Engelli araca ihtiyaç duyduklarını belirttiler ve biz de Engelliler Derneği’ne bir engelli aracı kazandırmak istedik. Engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak bizleri mutlu etmektedir. Aracın engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamasını diliyorum. Herkese saygılarımı iletiyorum’’ dedi.
 
SAKATLAR DERNEĞİ ÖNEMLİ BİR STK’DIR
 
Törende son olarak Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay bir konuşma gerçekleştirdi. Kubilay ‘’Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne bu anlamlı hibeyi yapan engelli aracını bağışlayan Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetimine çok teşekkür ediyoruz. İlçemizde engellilerin sosyal yaşamda daha fazla yer almasına önemli ölçüde katkı yapacağına inanıyoruz. Bu araçla beraber engelli kardeşlerimiz daha çok etkinliğe gidecekler. Yakında hep beraber göreceğiz.
 
Çerkezköy Sakatlar Derneği Şubemiz çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Bütün programlarımızla bizlerin yanında oluyorlar. Kendilerine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Zaman zaman çok güzel etkinliklere imza atıyorlar. Bu nedenle dernek yönetimi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.
 
OSB YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Organizasyonu yapan Dernek Yönetimine teşekkür eden Kubilay ‘’Folklor ekibi gösterisini izledik. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bugün bu organizasyona çok büyük emek verilmiş’’ dedi ve 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişimini kınadı. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ayrıca teşekkür eden Kubilay ‘’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası neticesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından 100 bin liralık bir yardım yapıldı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi ve engelli aracının Sakatlar Derneği’ne hayırlı olmasını diledi.
 
İKRAMLAR YAPILDI
 
Program protokol konuşmalarının sona ermesinin arından programa mazeret bildirerek katılamayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın mesajları okundu. Tören daha sonra ikramlar ile devam etti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.