OSB’lerin Müteşebbis Heyetleri ÇTSO’da toplandı

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetlerinin Toplantıları Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ev sahipliğinde yapıldı. Toplantılar, Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi

OSB’lerin Müteşebbis Heyetleri ÇTSO’da toplandı
11 Şubat 2016 Perşembe 18:01

YALIBOYU OSB’NİN ÇTSO BİNASINDA HİZMET VERMESİ ÖNERİLDİ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akın, toplantı sonrasında verdiği bilgide, hizmet binası Çorlu’da bulunan Yalıboyu OSB’nin ÇTSO Binası’nda hizmet vermesi için Müteşebbis heyete bir öneride bulunduklarını, Yalıboyu OSB hizmetlerinin ÇTSO binasında devam etmesi için oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

ÖNERİ YÖNETİMDE GÖRÜŞÜLECEK

Müteşebbis Heyet de Akın’ın bu önerisine sıcak bakarken, önerinin Yalıboyu OSB Yönetim Kurulu’na iletileceği bilgisi verildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.