ÖSS sonuçları açıklandı

Öğrenci Seçme Sınavı Sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından açıklanan 2007 yılı ÖSS sonuçlarına göre ÖSS-SAYISAL ve ÖSS-SÖZEL puan türlerinde Çerkezköy birinciliğine Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri damgalarını vururken, ÖSS-EŞİT AĞIRLIK puan türünde de Pakize Narin Lisesi birinci oldu.

ÖSS sonuçları açıklandı
14 Temmuz 2007 Cumartesi 08:21

H.F.Z. ANADOLU LİSESİ GELENEĞİ BOZMADI

ÖSS SÖZEL İlçe birincisi 350,420 puanla Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Gökhan Köseoğlu, ÖSS SÖZEL İlçe ikincisi 348,851 puanla yine Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi İnci Kula oldu.

ÖSS-SAYISAL puan türünde ise birinciliği yine Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Mesut Çetin 370,273 puanla elde etti. ÖSS-SAYISAL'da İlçe ikincisi de Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin İnan oldu.

EŞİT AĞIRLIKTA PAKİZE NARİN LİSESİ BİRİNCİ OLDU İLK 1000'E 5 ÖĞRENCİ GİRDİ

ÖSS-EŞİT AĞIRLIKLI puan türlerinde Çerkezköy birincisi ise Pakize Narin Lisesi'nden çıktı. ÖSS-EŞİT AĞIRLIK puan türünde 359,339 puanla İlçe birincisi olan Yusuf Öztürk aynı zamanda Türkiye 567.'si oldu.

EŞİT AĞIRLIK İlçe ikincisi ise 358,036 puanla Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Alper Işık oldu.

ÖSS SÖZEL, ÖSS EŞİT AĞIRLIK ve ÖSS SAYISAL'da İlçe'de derece yapan bu öğrenciler aynı zamanda Türkiye'de de ilk 1000'e girerek Ülke Genelinde derece yaptılar.

Açıklanan bu sonuçlardan sonra ÖSS SÖZEL İlçe birincisi 350,420 puanla Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Gökhan Köseoğlu Türkiye 162.'si, ÖSS SÖZEL İlçe ikincisi 348,851 puanla Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi İnci Kula Türkiye 213.'sü, ÖSS-SAYISAL puan türünde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Mesut Çetin Türkiye 576.'sı, ÖSS EŞİT AĞIRLIK'ta İlçe birincisi olan Yusuf Öztürk Türkiye 576.'sı, yine EŞİT AĞIRLIK'ta İlçe İkincisi olan Alper Işık Türkiye 660.'sı oldu.

DERSHANELER NE YAPTI?

Açıklanan bu sonuçlardan sonra okulların aldığı başarılar bu şekilde olurken İlçe'de faliyette bulunan Dershaneler'de alınan sonuçlarda etkin rol oynadı.

Açıklanan sonuçlardan sonra bu yılın en başarılı dershaneleri GÜLFEM Dersanesi ve MFB Dersanesi oldu.

ÖSS-EŞİT AĞIRLIK puan türünde 359,339 puanla İlçe birincisi olan Yusuf Öztürk FEM Dersanesi, EŞİT AĞIRLIK İlçe ikincisi Alper Işık MFB Dersanesi, ÖSS SÖZEL İlçe birincisi Gökhan Köseoğlu FEM Dersanesi, ÖSS SÖZEL İlçe ikincisi İnci Kula MFB Dersanesi, ÖSS-SAYISAL puan türünde İlçe birincisi Mesut Çetin MFB Dersanesi, ÖSS-SAYISAL'da İlçe ikincisi Hüseyin İnan'ın FEM Dersanesi öğrencisi oldukları açıklandı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.