Otizm için Biz de Varız

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Tekirdağlı üç fotoğrafçı bu güne dikkat çekmek amacıyla “Biz de Varız” başlığı altında bir fotoğraf sergisi düzenledi

Otizm için Biz de Varız
30 Mart 2015 Pazartesi 08:57

 AMACIMIZ OTİZME DİKKAT ÇEKMEK

Çorlu Fevzi Çakmak Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin günlük etkinliklerinden çeşitli karelerin yer alacağı sergi 40 adet siyah beyaz fotoğraftan oluşuyor. Selahattin Kalaycı, Zühre Sevgi ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinden Fakir Ozan Beysalan’dan kurulu fotoğrafçı ekibinden Zühre Sevgi amaçlarını şu şekilde dile getirdi: “Amacımız Otizm’e halkımızın dikkatini çekmek ve otizmin eğitimlerle aslında önemli ölçüde aşılabilecek bir durum olduğunu göstermek. Bizler de bunu fotoğraflarımızla anlatmayı uygun gördük.”

2 – 16 NİSAN ARASI HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ

Çorlu Fevzi Çakmak Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Emel Kural’da “Fotoğraf sanatçısı arkadaşların okulumuzda yapmış oldukları bu güzel çalışma için öncelikle ‘çocuklarımızın’ ailelerinden izin aldık ve umuyorum ki halkımız da bu sergiye ilgi gösterecektir. Okulumuzda yirmi dört öğrenci bulunmakta ve öğrencilerimizin eğitimlerle her gün biraz daha gelişme gösterdiklerini görmek bizleri ve ailelerini mutlu ediyor.” açıklamasıyla serginin önemine dikkat çekti. 2 Nisan Perşembe günü saat 14.00′de Çorlu Tarihi Belediye Binası’da açılışı yapılacak olan sergi 16 Nisan 2015 tarihine kadar tüm halka açık ve ücretsiz olarak gezilebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.