Otizmin farkındayız, Onların yanındayız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla Çerkezköy'de bir dizi etkinliğe imza atacak. 10 Nisan Pazartesi günü Kapalı Otopark Üstü ve Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinliklere katılım ücretsiz

Otizmin farkındayız, Onların yanındayız
08 Nisan 2017 Cumartesi 18:06

10 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla 10 Nisan Pazartesi günü Çerkezköy'de bir dizi etkinliğe imza atacak. Farkındalığı arttırmak amacıyla gerçekleşecek olan etkinliklere katılım ücretsiz.
KAPALI OTOPARK ÜSTÜNDE BAŞLAYACAK
14.00-17.00 saatleri arasında Kapalı Otopark Üstündeki alanda başlayacak olan etkinliklerde Uçan Balon - Palyaço Gösterisi - Müzik - Eğlence ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Ritim Grubu Gösterisi yer alacak.
19.00'DA HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE DEVAM EDECEK
Saat 19.00'da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde devam edecek olan programda ise Caner Serin Piyano Konseri - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu - Melih Patoğlu Konseri - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 80'ler 90'lar Nostalji Gecesinden Kesitler ve Tiyatro Gösterisi sahnelenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.