Otizmli özel öğrenciler için bir araya geldiler

Çerkezköy Akut Polikliniği Başhekimi Dr. Akif Akkurt, Dünya Otizm Farkındalık günü çerçevesinde otizmli çocuğu Bora Akkurt’un da eğitim gördüğü Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Mesleki Okulu’ndaki öğrencileri ziyaret etti.  Akkurt’a, sosyal medya fenomeni olan İnci bebeğin annesi Süreyya Güler de eşlik etti.

Otizmli özel öğrenciler için bir araya geldiler
04 Nisan 2019 Perşembe 15:58

İNCİ BEBEĞİN ANNESİ DE KATILDI
Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Çerkezköy’de düzenlenen etkinlikte İnci bebeğin annesi Süreyya Güler de yer aldı. Çerkezköy Akut Polikliniği Başhekimi Dr.Akif Akkurt, düzenlen i program kapsamında otizmli oğlu Bora Akkurt’un da eğitim gördüğü Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Mesleki Okulu’ndaki öğrencileri ziyaret etti. Programın en önemli konuğu ise sosyal medya fenomeni olan İnci bebeğin annesi Süreyya Güler oldu.
“SAF SEVİGİYİ ÖĞRENDİM”
Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü nezaretinde okuldaki atölyelerin kapıları ziyaretçilere açıldı. Özel öğrencilerin yaptıkları el emeği ürünler tanıtılırken Dr. Akif Akkurt, otizmli çocuğu Bora’nın kendisine saf sevginin ne demek olduğunu iyi öğrettiğini ifade ederek otizm hakkında bilgi verdi. Programın bir diğer ziyaret durağı ise Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi oldu. Okul Müdür Yardımcısı Alpay Dülger ziyaretçileri karşılarken okulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Düzenlenen etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.