Otobüs ile kamyon çarpıştı: 7 yaralı

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Su Terfi Merkezi İstanbul bağlantı yolu üzerinde bulunan viyadükte kamyonla yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Gerçekleşen kazada 7 kişi yaralandı

Otobüs ile kamyon çarpıştı: 7 yaralı
31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:05

POLİS VE AMBULANSI ARADILAR

Bugün sabah  saatlerinde Çerkezköy'den İstanbul istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü ile karşı şeritten gelen bir hafriyat kamyonu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda hafriyat kamyonu yol kenarına savruldu. Kaza anını gören çevredeki sürücüler polis ve ambulansı arayarak destek istedi.

İTFAİYE EKİPLERİ DE HAZIR BULUNDU

Kaza yerine ulaşan ambulanslar yaralıları çeşitli hastanelere götürürken, hem hafriyat kamyonu hem de yolcu otobüsü kaza sonucu kullanılamaz hale geldi. Yolcu otobüsünün deposundan sızan yakıttan dolayı tedbir için itfaiye ekipleri de kaza yerine geldi ve durum kontrol altına alındı.

YARALILAR İLÇE HASTANELERİNE SEVK EDİLDİ

Gerçekleşen kaza sonucunda kamyon şoförü Onur Karakulak  Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırılırken, yolcu otobüsü şoförü İrfan Yüksel  ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yolcu otobüsünde bulunan yaralı yolculardan Zeki Mantar, Buse Hazarcı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Elif Yeşil , C.Y.  ve Fatma Uslu Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı.

GENİŞ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazadan dolayı yol uzun süre trafiğe kapatılırken, Polis kaza ile ilgili geniş soruşturma başlattı. 

Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.