Otogarda Bayram yoğunluğu başlıyor

Çerkezköy Otogarı'nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketine ve tatil beldelerine gitmek isteyen vatandaşlar şimdiden yerlerini ayırtmaya başladılar

Otogarda Bayram yoğunluğu başlıyor
21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:58

10-15 DAKİKADA BİR İSTANBUL SEFERLERİ
Ramazan Bayramına kısa bir süre kala bayram yoğunluğu Çerkezköy Otogarı'nda artmaya başladı. Otogar’da hizmet veren otobüs firmaları yoğunluğun git gide arttığını belirtirken bayramın gelmesi ile birlikte daha da yoğun günler geçireceklerini dile getirdiler. Ayrıca bayramın gelmesiyle birlikte ek seferlerin de artacağını belirttiler. Çoğu firma İstanbul güzergahına yarım saatte bir araba kaldırırken Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile birlikte 10 ve 15 dakikada bir sefer yapmaya hazırlanıyor.
BAYRAM YAKLAŞTIKÇA YOĞUNLUK ARTACAK
Çerkezköy Otogarında hizmet vermekte olan otobüs firma yetkilileri, sadece bayramın ilk günü ve sonraki günlerde yoğunluğun arttığını belirterek, olası yoğunluklara karşı ise ek seferler ile hazır olduklarını söylediler. Hiçbir yolcularını mağdur etmeyeceklerini dile getiren firma yetkilileri, Ramazan Bayramına yaklaşıldıkça ve bayram sonrasında yoğunluğun daha da fazla olacağını ve yolcuların şimdiden gidecekleri yer için biletlerini temin etmeleri gerektiğini vurguladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.