Otopark var yine park etmiyorlar

Çerkezköy Belediyesi 100 araçlık kapalı otoparkı kullanıma açtı ancak ücretsiz olmasına rağmen aracını park eden yok denecek kadar az. Koca otoparkta üç araç bulunuyor, oysa sürücüler yolu kapatma pahasına kaldırımlara araçlarını park ediyorlar

Otopark var yine park etmiyorlar
15 Ocak 2014 Çarşamba 08:11

Çerkezköy Belediyesi trafiği rahatlatmak amacıyla Güven Caddesi'nin altına kapalı yer altı otoparkı yaptı. Otopark yılbaşından beri kullanıma açıldı ancak kullanan yok. Günlerdir ücretsiz olarak kullanıma açılan otoparka araçlarını çekmeyen sürücüler, yolları kapatma pahasına kaldırımlara bile araçlarını park ediyor...
OTOPARK YAPILDI AMA...
Eskiden ‘Otopark mı var?’ diye soran sürücülerin artık araçlarını kaldırımlara çekme bahanesi kalmadı! Çerkezköy Belediyesi Güven Caddesi'nde yer altına 100 araçlık kapalı otopark yaparak hizmete açtı. Yılbaşından beri yaklaşık 15 gündür kullanıma açılan otopark bomboş. Kapalı otoparka sadece üç aracın park edilmesi dikkat çekiyor.
ÜCRET ALINMIYOR
Çerkezköy Gazetesi olarak dün otoparkta kısa bir tur attık. Çift kapılı otoparkın her iki kapısı da ardına kadar açık ve ücretsiz olarak Çerkezköylü sürücülerin hizmetine sunuldu. Şu an için herhangi bir ücretin alınmadığı otoparka sürücülerin araçlarını park etmesi bekleniyor.
YOLU KAPATIYOR AMA OTOPARKA İNMİYOR
Çerkezköy Belediyesi'nin yaptığı kapalı otoparkın içerisi boş olmasına rağmen dışarıda araçlar başta kaldırımlar olmak üzere yol kenarlarına park edilmeye devam ediyor. Kapalı otoparkın hemen kapısının önünde bir sürücü aracını yolu kapatma pahasına park ederken, aşağıda otopark alanı bomboş bekliyor. Güven Caddesi'nde hala sürücüler araçlarını kaldırımlara park ediyor.
5 BİN 200 METREKARE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI
Kapalı otopark nedeniyle Güven Caddesi  başta olmak üzere Yarımoğlu Sokak ve Rüya Sokak'ta toplam 5 bin 200 metrekare alanda çevre düzenlemesi de gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
e niye parketsinler? niye güvensinler? işte insanların belediye icraatlarına güvensizliği burdan belli olmuyormu? her yağmurda sel basan yere arabamı bırakılır. vatandaşı suçlayacak yerde belediye binasında yüzlerce çalışan var, bunlardan arabası olanlar getirsin parketsinler oraya önayak olsunlar! belediye çalışanlarının güvenmediği yere sıradan vatandaş nasıl güvensin! etrafta bankalar var konuşun banka personeliyle kişisel araçlarını kaldırıma sokağa parkedecek yerde otoparka alsınlar bari.sabahtan akşam mesai bitene kadar sokakta bırakmasınlar arabalarını.
Avatar
çetin keleş - 10 yıl önce
önce ali başkan kendi arabasını park etsin.örnek olsun halka.
Avatar
zafer - 10 yıl önce
biryerde tabelamı var otopark yazısımı var hic birşey yazmıyor vatandaş nerden bilsin otopark olduğunu acık olduğunu
Avatar
vahdet aşık - 10 yıl önce
ben zodıak botu park edecem.nasılsa yağmur yağınca su dolacak.lazım olur.
Avatar
volkan - 10 yıl önce
insanlarin park etmesini sağlamaları gerekiyor.. guvenilir oldugunu insanlara asilamasi gerek belediyenin.. evet kapilar ardina kadar acik. biri gelip arabinizi calsa soysa kimsenin ruhu duymaz...
Avatar
ejder - 10 yıl önce
girişi problem çıkışı problem nerde oldugu belli degil hele o garanti bankasını oraya koyan adama yuh diyorum
Avatar
yaşar - 10 yıl önce
etraftaki iş merkezsleri, esnaflar ve bankaların çalışanları ile konuşup araçlarını oraya aldırın bari, adam arabayı yola parkedip akşam mesai bitene kadar çalışıyor olan vatandaşa oluyor. trafik zabıtası denen birimde zaten kayıp..