Oy vermek yetmez, beraberce çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer çerkezköy’deki çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Partililerle birlikte Barbaros Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden ve oy isteyen Yüceer, "ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gidermek için sadece oy vermek yetmez, beraberce çalışmamız gerekiyor" dedi

Oy vermek yetmez, beraberce çalışacağız
27 Mayıs 2011 Cuma 00:00

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer çerkezköy’deki çalışmalarını yoğunlaştırdı. CHP çerkezköy İlçe Başkanı Tahsin çipli, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Barbaros Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Yüceer, CHP iktidarı için vatandaşları birlikte çalışmaya davet etti.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE KATKI KOYMAK İÇİN ADAYIM
Barbaros Caddesinde esnafı ziyaret eden Yüceer ilk olarak ziyaret ettiği ve destek sözü aldığı esnafın 'Neden aday oldunuz?' sorusu ile karşılaştı. "öncelikle bu ülkenin her vatandaşının olduğu gibi benimde seçme ve seçilme hakkım var ve bunu kullanarak aday oldum" diyen Yüceer, "Bunun yanında siyasetle ilgilenen birisiyim ve ülkenin içinde bulunduğu kötü durumdan nasıl çıkması gerektiği üzerine fikirlerim var. Kadınların sorunlarını ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıları iyi bildiğim ve bu sorunların çözümüne katkı koyacağımı bildiğim için aday oldum" dedi.
BAYANLARDAN DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUM
özellikle bayanlardan daha fazla destek istediğini belirten Yüceer, "Benim gibi kadın Milletvekili Adaylarının sayısı Meclis'te ne kadar fazla olursa sizleri daha iyi temsil edebiliriz. CHP’nin kadın milletvekili adayları Meclis'te güçlü olduğunu da kadınların sorunları hızlı bir şekilde çözülecektir" dedi.
VATANIMIZ İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞALIM
ülkenin şuanda acil olarak CHP İktidarına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Yüceer, "ülkemizi içinde bulunduğu karanlık durumdan çıkarmak için CHP’yi iktidar yapmanız gerekiyor. Bunu sadece oy vererek, Genel Başkanımızın çalışmalarını izleyerek başaramayız. Beraberce çalışmamız ve partimizi iktidar yapmamız gerekiyor. Vatanımız için omuz omuza çalışmamız gerekiyor" dedi.
ÇERKEZKÖY’Ü UNUTMAK SİZ KONUSU OLAMAZ
Bir esnaf ise Yüceer’e geçmiş dönem vekilleri gibi çerkezköy’ü ve vatandaşı unutacaksa Meclise gitmemesi gerektiğini dile getirdi. Candan Yüceer ise, "Ben çerkezköy örgütü'nün içinde çıkmış birisiyim. ön seçimle ve vatandaşlarımızın desteği ile Milletvekili Adayı oldum. Bunu unutmak gibi bir şey siz konusu olamaz" dedi.
GENÇLER İLK OYLARINI CHP’YE VERMELİ
Ziyaretler sırasında karşılaştığı gençlerle de sohbet eden Yüceer, Gençliğin sınavlarda yaşanan sıkıntıları gördüğünü, ülke genliğini gittikçe umutsuz hale getirildiğini, bu durumdan kurtulmak için gençlerin ilk oylarını CHP’ye vermesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.