Özcan Sokak’ta çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmaları başladı. Yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda yapılacak olan yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üç ay gibi bir sürede yapılacak çalışmalarla Özcan Sokak’ın Çerkezköy’ün en güzel sokaklarından biri haline geleceğini dile getirdi

Özcan Sokak’ta çalışmalar başladı
29 Eylül 2016 Perşembe 18:16

ÇALIŞMALAR ÜÇ AY SÜRECEK

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Özcan Sokak’ta yol, kaldırım ve yeşil alan çalışmaları için start verildi. Yaklaşık üç ay sürecek olan çalışmalar sonunda Özcan Sokak yeni bir çehreye kavuşturulacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş Özcan Sokak’ta çalışmaları yerinde inceleyerek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.



ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Vatandaşların taleplerini de değerlendirerek hummalı bir çalışma başlatıldığını ifade eden Başkan Akay “Özcan Sokak Çerkezköy’de gerek yaya, gerekse araç trafiğinin en yoğun olduğu sokaklardan birisidir. Biz hazırlamış olduğumuz proje ile Özcan Sokak’a yeni bir çehre kazandırmayı planlıyoruz. Bu proje kapsamında yaklaşık 7 bin yüz metre karelik alanda yol, kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapacağız. Bu proje ile çalışmalarımız Özcan Sokak ve İşcan Sokak bağlantı yolu ve Canbaz Sokak kaldırım yolunu da kapsayacak. Özcan Sokak’ta ekiplerimiz kırma ve kazı işlemlerini tamamlamasının ardından 3 buçuk metre genişliğinde küptaş ile yol çalışmasını tamamlayacak.” dedi.



TEK YÖNLÜ ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILACAK

Yol kaldırım çalışmaları ile beraber araç parkı için cepler yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sokağın araç trafiğine tek yönlü olarak açık tutulacağını dile getirerek “Ziraat Bankası’nın bulunduğu yönden araçlar tek yönlü olarak Öztrak Caddesi’ne çıkış yapabilecek. Kaldırım çalışmalarının ardından 72 adet manolya ve ıhlamur ağacı ile kaldırımlarımızı süsleyeceğiz. Yine sokağımıza güzel bir görünüm vermek amacıyla ışıklandırma çalışmalarımız olacak. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek kaldırımlarımızda hem engelli bandı hem de engelli vatandaşlarımızın araçlarını park etmesi için engelli araç cebi oluşturulacak. Çalışmaların yaklaşık yüz süreceği sokağımızda yönlendirme ve bilgilendirme panoları ve billboardlar olacak. Yağmur suyu hattı için kanallarımızın da oluşturulacağı sokağımız Çerkezköy’ümüze çok güzel bir görünüm kazandıracak.” ifadelerini kullandı.



Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.