Özcan Sokak’ta sıkıntılar sona eriyor

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta 3 bin 900 metrekare kaldırım ve 3 bin 458 metrekare yol çalışması yapılacak

Özcan Sokak’ta sıkıntılar sona eriyor
26 Ağustos 2016 Cuma 17:10

KALDIRIM VE PARK DÜZENLEMESİ YAPILACAK
 
Çerkezköy Belediye Hizmet Binası’nın arkasında bulunan, esnaf ve vatandaşların park ve trafik şikayetlerinin olduğu Özcan Sokak’ta Çerkezköy Belediyesi tarafından kaldırım ve park düzenlemesi yapılacak.
 
İHALESİ GERÇEKLEŞTİ
 
Özcan Sokak’ta 3 bin 900 metrekare kaldırım ve 3 bin 458 metrekare yol çalışması yapılmasını öngören ‘Özcan Sokak Kaldırım ve Yol Yapım İşi İhalesi’ dün saat 10.30’da İhale Komisyon Başkanlığı’nda 3 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Aynur Durmuş’un başkan, Yunus Yılmaz, Gülşah Dönmez, Z. Pınar Genç ve Elif Sönmez’in ise komisyon üyesi olarak görev yaptığı ihalede BİR Proje firması 1 milyon 194 bin 753 TL, Salman İnşaat firması 980 bin 825 Lira 68 Kuruş, ASCEM İnşaat firması ise 889 bin 802 TL teklifte bulundu.
 
EN DÜŞÜK TEKLİF 889 BİN 802 TL
 
1 milyon 246 bin 91 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 889 bin 802 TL ile ASCEM İnşaat firması verirken, İhale Komisyonu’nun yapacağı inceleme ve araştırmanın ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve çalışmalar sözleşme imzalandıktan sonraki 100 gün içinde tamamlanacak.
 
DAHA GÜZEL VE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
 
Yapılacak çalışmalar kapsamında Özcan Sokak’ta kaldırımların ve otopark alanlarının büyütüleceğini, yolun tek şerit akacağını belirten yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından Özcan Sokak ve bağlantılı sokakların daha güzel ve modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.