Özdoğan’dan ÇEMYO Müdürüne ziyaret

Temmuz Ayı’nda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç.Dr. Can Burak Şişman’a Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Özdoğan’dan ÇEMYO Müdürüne ziyaret
03 Eylül 2015 Perşembe 23:48

 ÇABA SARF EDECEĞİZ

Özdoğan ve İnce’ye, ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, sadece Çerkezköy için değil, tüm Türkiye için önemli bir bölge. Türkiye’nin kalbini destekleyen ana damarlardan birisi konumunda. Bu kapsamda bölge içindeki bazı büyük sanayi kuruluşlarıyla işbirliği içindeyiz. Örneğin, işbirliği protokolümüzün bulunduğu BSH Fabrikası ve Hema Fabrikası ile ortak çalışmalar yürütüyoruz.  Bu işbirliklerinin, hem niceliksel, hem de niteliksel anlamda artması için çaba sarf edeceğiz” dedi.

EĞİTİME OLAN DUYARLILIĞINIZI BİLİYORUM

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin eğitime olan duyarlılığından haberdar olduğunu ifade eden Can Burak Şişman, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleşen birçok projede değerli katkılarınız var. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu adına, sizlere çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy’de akademik anlamda eğitim veren tek kurumun Çerkezköy Meslek Yüksekokulu olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir, geliştirilebilir ve sonuçları değerlendirilebilir somut ortak çalışmalar yürütmek, hem bölgemiz hem de okulumuz için güzel sonuçlar doğuracaktır. Biz de, bünyemizdeki sanayi kuruluşlarını, bu işbirliklerine kanalize etmek için çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

YENİ YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Doç.Dr.Can Burak Şişman’a, yeni görevinde başarılar dileyen Özdoğan “Sizi ve oluşturduğunuz yeni yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.