Özel Çerkezköy Hastanesi Bağ-Kur ile anlaştı

Çerkezköy'ün ilk özel hastanesi olan Özel Çerkezköy Hastanesi Emekli Sandığı ve SSK'lılardan sonra şimdi de Bağ-Kurlu hastalara sağlık hizmeti verecek.

Özel Çerkezköy Hastanesi Bağ-Kur ile anlaştı
18 Temmuz 2007 Çarşamba 08:24

Bağ-Kur ile anlaştıklarını ve artık Bağ-Kurlu hastalara tüm branşlarda poliklinik, ameliyathane, tetkik ve tedavi hizmeti vereceklerini belirten Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, "Branşlarında uzman 17 uzman hekimimiz ile Çerkezköy ve bölge halkının hizmetindeyiz" dedi.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na mensup vatandaşlardan Kadın Doğum, Dahiliye, Çocuk, Genel Cerrahi, KBB, Göz, Üroloji, Nöroloji, Ortepedi, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Diş Polikliniklerinde, tetkik ve tedavilerinde sadece katılım payı alındığını belirten Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, "17 tane branşlarında kaliteli ve uzman doktorumuz ile birlikte Çerkezköy ve bölgemizdeki vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Özel Çerkezköy Hastanesi'nin doktor kadrosunu her geçen gün yenilediklerini belirten Başhekim Dr. Ahmet Türker, "Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Dr. Esra Karaaslan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanımız Dr. Hakan Görmüş te aramıza katılarak, vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermeye başladı. Çocuk Hastalıkları Uzmanımız Dr. Hakan Görmüş'ün göreve başlaması ile birlikte Hastanemizde iki tane çocuk doktorumuz olmuş oldu" dedi.

Ayrıca yeni ve tam donanımlı bir ambulans aldıklarını belirten Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, "Tam donanımlı ve yeni çıkan yönetmeliğe uygun olan ambulansımızı da alarak, hizmete sunduk" dedi.

2. ÇOCUK DOKTORU GÖREVE BAŞLADI

Özel Çerkezköy Hastanesi'nde 2. Çocuk Doktoru göreve başladı. Özel Çerkezköy Hastanesi'nde göreve başlayan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakan Görmüş, kendisinin Rize doğumlu olduğunu ve üniversiteyi İstanbul Tıp Fakültesi'nde bitirdikten sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde doktorasını tamamladığını belirterek, şunları söyledi:

"Doktorayı yaptıktan sonra sırası ile İstinye Devlet Hastanesi, Sivas Askeri Hastanesi ve Pazar Devlet Hastanesi'nde görev yaptım. Ardından İstanbul'daki çeşitli özel hastanelerde görev yaptıktan sonra Özel Çerkezköy Hastanesi ile anlaşarak, burada göreve başladım. Çerkezköy'de görev yapacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Bundan sonra bütün bilgi ve birikimlerimi Çerkezköy halkının hizmetine sunacağım."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.