Özel Çerkezköy Hastanesi maratona götürüyor

Özel Çerkezköy Hastanesi yarın 32.’si düzenlenecek Uluslararası Avrasya Maratonu’na katılmak isteyen vatandaşlar için araç tahsis edecek.

Özel Çerkezköy Hastanesi maratona götürüyor
15 Ekim 2010 Cuma 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi yarın 32.’si düzenlenecek olan Uluslar arası Avrasya Maratonu’na katılmak isteyen vatandaşlar için araç tahsis edecek. Hastane ayrıca koşuya ilçemizden katılacak olan Hamdi Baygın ve Cemil Şenel’e sponsor olacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, "Bu yıl Avrasya Maratonu’nda koşacak Hamdi Baygın ve Cemil Şenel’e sponsor olacaklarını belirterek, "Koşuya katılmak isteyen vatandaşlarımızı hastane olarak İstanbul’a götürüceğiz. İsteyen vatandaşlarımız cumartesi günü öğlene kadar bize müracaat edebilirler" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.