Özel Çerkezköy Hastanesi moral verdi!

Özel Çerkezköy Hastanesi çalışanları 'moral gecesi'nde buluştu. Trakyum Et Lokantası tesislerindeki gecede Başhekim Ahmet Türker, yeni hastanenin bir yıl içinde tamamlanacağını belirterek, çalışanlarına teşekkür etti. Gecede hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Başhekim Türker, yardımcısı İrfan Tombalak ile birlikte çalışanların arasına karışıp halay çekti

Özel Çerkezköy Hastanesi moral verdi!
27 Kasım 2012 Salı 08:23

Özel Çerkezköy Hastanesi personeli hastane yönetiminin düzenlediği 'moral gecesi'nde biraraya gelerek stres attı. Trakyum Et Lokantası tesislerinde gerçekleştirilen gecede konuşan Başhekim Dr. Ahmet Türker, Trakya'nın en büyük hastanesi olacak yeni hastanenin bir yıl içerisinde faaliyete geçeceği müjdesini verdi ve çalışanlarına teşekkür etti. TRAKYUM'DA EĞLENDİLER Özel Çerkezköy Hastanesi Trakyum Et Lokantası'nda çalışanlarına yönelik 'moral gecesi' düzenledi. Doktorundan hemşiresine, hizmetlisinden ambulans şoförüne, aşçısından hostesine kadar tüm hastane personelinin katıldığı gecede Başhekim Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Dr. İrfan Tombalak, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Başhemşiher Gülcan Özdemir ve Pazarlama Tanıtım Sorumlusu Leyla Alkan ile Emre Alkan davetlileri kapıda karşıladı. Renkli görüntülere sahne olan moral gecesi akşam yemeği ile başladı YENİ HASTANE GELECEK YIL EKİM'DE HİZMETE GİRECEK Gecede çalışanlarına yönelik kısa bir konuşma yapan Başhekim Dr. Ahmet Türker, personelinden gönüllerince eğlenmelerini isterken, yeni hastaneninde bir yıl içerisinde hizmete gireceği müjdesini verdi. İnşaat çalışmaları büyük bir hızla süren yeni hastanenin Trakya'nın en büyük hastanesi olacağına işaret eden Başhekim Dr. Ahmet Türker, "Artık 10'ncu yılımızı tamamlıyoruz. 10'ncu yılımızda yeni hastanemizde tamamlanıp bitecek. Yeni hastanemizle birlikte inanıyorum ki sağlık alanında birçok şey değişecek. Bugün geldiğimiz noktayı ve yeni hastanemizin bir an önce bitmesine yönelik istek ve arzunuzu gözlerinizden okuyorum. Bugüne kadar gösterdiğiniz özverili çalışmalar nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum."dedi. Türker, yeni hastanenin önümüzdeki yıl ağustos ayında inşaat çalışmalarının tamamlanmasını, ekim ayında da taşınmayı planladıklarını sözlerine ekledi. Türker, konuşmasında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de unutmadı. Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenleri de kutlayan Türker, daha sonra çalışanlarıyla birlikte eğlendi. CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER Moral gecesinde canlı müzik eşliğinde yemeklerini yiyen Özel Çerkezköy Hastanesi çalışanları daha sonra kendilerini piste attı. Gönüllerince eğlenen hastane çalışanları Trakya ve Marmara yöresi oyun havlarının yanı sıra Ankara misket havasına kendilerini kaptırınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Halay çekip, duygusal parçalarda da dans eden hastane çalışanlarına Başhekim Ahmet Türker ile Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak da eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.