Özel Çerkezköy Hastanesi Üyelik Sistemine geçti

Özel Çerkezköy Hastanesi Genel Koordinatörü Alper Atasoy, 20 uzman doktor ve 150 yardımcı sağlık personelinin hizmet verdiği Özel Çerkezköy Hastanesi'nin yeni bir uygulama başlatarak, Üyelik Sistemine geçtiğini açıkladı.

Özel Çerkezköy Hastanesi Üyelik Sistemine geçti
08 Ağustos 2007 Çarşamba 08:31

Özel Çerkezköy Hastanesi'nin başlattığı Üyelik Sistemi'ne kaydını yaptıran vatandaşlara özel indirim de uygulayacaklarını belirten Özel Çerkezköy Hastanesi Genel Koordinatörü Alper Atasoy, Üyelik Sistemi'ne geçen vatandaşlara şehir içi ambulans hizmetinin ücretsiz verileceğini ifade etti.

%10 İNDİRİM OLACAK

Hastane Yönetimi'nin aldığı bir karar ile Özel Çerkezköy Hastanesi'nde Üyelik Sistemi'ni başlattıklarını belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, "Hastanemizde Üyelik Sistemi'ni başlattık. Üyelik Sistemine dahil olan hastalarımıza bundan sonraki hizmetlerimizde indirimli faydalanma olanağı sunacağız. Bu indirimin %10 civarında olmasını planlıyoruz" dedi.

HERKES FAYDALANACAK

Üyelik Sistemine dahil olan hastalara indirim olanağı sunacaklarını belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, "Belirleyeceğimiz indirim oranından anlaşmalı olduğumuz SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hastaları da Üyelik Sistemine dahil oldukları zaman faydalanabilecekler" dedi.

BAŞKA AVANTAJLAR DA VAR

Üyelik Sistemine dahil olan vatandaşlara şehir içi ambulans ücretinin ücretsiz olacağını kaydeden Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, ayrıca hastanenin düzenleyeceği toplantı, seminer ve konferans gibi etkinliklere de sisteme dahil olan hastalarımız öncelikle katılacak" dedi.

DAHA HIZLI VE SERİ HİZMET ALACAKLAR

Üyelik Formunu dolduran vatandaşların sisteme dahil olmaları durumunda kan gruplarının, kimlik bilgilerinin, yakınlarının bilgilerinin kendilerinin veri bankasına işleneceğini belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, "Hastalarımız bu sistemle Hastanemizden daha hızlı ve seri hizmet alacaklar. Çünkü kan grupları, kendileri ile ilgili diğer veriler biz de hazır olacak" dedi.

SANAL ORTAMDA DA ÜYE OLUNABİLİYOR

Özel Çerkezköy Hastanesi tarafından başlatılan Üyelik Sistemi ile ilgili formların Özel Çerkezköy Hastanesi'nde veya hastanenin www.cerkezkoyhastanesi.com adresinde doldurulabileceğini belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, Üyelik başvurusunda bulunan vatandaşlara 15-20 gün içerisinde Üyelik Kartlarının dağıtılmaya başlanacağını kaydetti.

ZAMAN KAYBI OLMAYACAK

Üyelik Kartı'nı alan vatandaşların hastaneye gelmeleri durumunda kartlarının elektronik ortamda okunacağını ve bilgilerine derhal işleneceğini belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, böylece vatandaşların işlemlerini yaptırmak için zaman kaybetmeyeceğini ifade etti.

20 UZMAN DOKTOR VAR

Özel Çerkezköy Hastanesi'nde şuanda 20 uzman doktor ve 150 yardımcı sağlık personelinin hizmet verdiğini belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, "Hastanemizde ikisi bayan Kadın Doğum Uzmanı olmak üzere 4 tane Kadın Doğum Uzmanı, 2 Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve birer tane de Dahiliye, Üroloji, Nöroloji, KBB, Göz, Ortepedi, Diş, Anestezi, Enfeksiyon Hastalıkları, Ortepedi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı olmak üzere toplam 20 tane uzman doktorumuz görev yapıyor ve vatandaşlarımızın şikayetleri ile yakından ilgileniyor" dedi.

KENDİNİ YENİLİYOR

Ayrıca hastanelerinde 4 boyutlu ultrason cihazı, kemik yoğunluğu ölçüm cihazı, video endoskopi ve video kolonoskopi cihazlarının da mevcut olduğunu belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, ayrıca ambulanslarını yenilediklerini ve Göz Polikliniği'ne görme alanı test cihazı aldıklarını ifade etti.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

7 gün, 24 saat Çerkezköy ve bölge halkına hizmet verdiklerini belirten Hastane Genel Koordinatörü Alper Atasoy, "Çerkezköy ve bölge halkının sağlık anlamında hayatını kolaylaştırmaya, yenilikler yapmaya Özel Çerkezköy Hastanesi olarak devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.