Özel Çerkezköy Hastanesi'nden Emniyet Müdürü Yırt

Özel Çerkezköy Hastanesi Yönetimi'nden yeni Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'a 'Hayırlı olsun' ziyareti.

Özel Çerkezköy Hastanesi'nden  Emniyet Müdürü Yırt
21 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy yeni Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen hafta atanan Kadir Yırtar'a başarılar dileyen Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, "Çerkezköy'e hoşgeldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz" temennisinde bulundu. Yaklaşık 20 dakika Emniyet Müdürü Yırtar'ı makamında ziyaret eden Başhekim Türker ve Yardımcısı Tombalak ile Hastane Müdürü Atasoy, samimi sohbetleriyle dikkat çekti. Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak gibi Gaziantepli olan Müdür Kadir Yırtar, "İnsanın doğduğu yer değil doyduğu yer önemli. Hepimiz biryerlerden gelmiş, burada yaşıyoruz. Çerkezköy için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Ziyaret sırasında Özel Çerkezköy Hastanesi hakkında Müdür Yırtar'a bilgi veren Başhekim Ahmet Türker, yakında yeni hastane yapımına başlayacaklarını anlattı. Türker, "8 yıldır Özel Çerkezköy Hastanesi'ni İrfan Bey ile birlikte işletiyoruz. İnşallah bir hafta on gün içinde yeni hastanemizin inşaatına başlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.