Özel insanlar gönüllerince eğlendi

Sakatlar haftası kapsamında geleneksel piknik şöleni düzenlendi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde yapılan piknik şöleninde engelliler gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler

Özel insanlar gönüllerince eğlendi
18 Mayıs 2015 Pazartesi 15:57

 KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde piknik şöleni düzenlendi. 6’ncısı düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu eski Başkanı Ömer Sarıoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, onlarca engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

ÇOSB’deki Parıltım Restaurant’ın bahçesinde düzenlenen piknikte Çerkezköy OSB Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri de pikniğe katılan engellilerle yakından ilgilendi. Etkinlikte Çerkezköy OSB yönetimi tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar, unutulmaz bir gün geçirdi.

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Düzenlenen piknik organizasyonunda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Çerkezköy OSB yönetimi başta olmak üzere, TSD Çerkezköy Şubesi, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Okulu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan tüm faaliyetler engellilerin toplumsal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamaya yöneliktir. Eğitim ile her engel aşılabilir. Biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak bu nedenle eğitime büyük önem veriyoruz” açıklamasında bulundu.

ENGELLİLERİ KURSA DAVET ETTİ

Kubilay konuşmasının sonunda ise, “Engelliler ve aileleri ile birlikte tüm engellerin aşılabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Çerkezköy OSB eski başkanımız Ömer Sarıoğlu’nun önerisi üzerine hemen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nü aradım. Yalnızca engelli kardeşlerimize yönelik bir resim kursu açılması için gerekli talimatı verdim. Tüm engellilerimizi kursa davet ediyorum” dedi.

OYUN HAVASI EŞLİĞİNDE KARŞILIKLI OYNADILAR

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de tüm katılımcılara iyi eğlenceler diledikten sonra Ankara Havası eşliğinde Ömer Sarıoğlu ile birlikte karşılıklı oyun havası oynadılar. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile sona erdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.