Özel insanlara sürpriz doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi'nde düzenlenen programla, Haziran ve Temmuz ayı doğumlu TSD Çerkezköy Şube üyelerinin doğum günleri kutlandı

Özel insanlara sürpriz doğum günü
25 Temmuz 2016 Pazartesi 16:47

'ÖZÜRLÜ' DEMEK ÇOK YANLIŞ
 
TÜrkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube üyelerinden Haziran ve Temmuz ayı doğumluların doğum günü, dernek binasında düzenlenen partiyle kutlandı. 155 kişi için doğum günü pastasının kesildiği partide konuşan Melek Uçar, "Dernek üyelerimize 'özürlü' tabirinin kullanılması çok yanlış bir durum. Benim de 37 yaşında işitme engelli pırlanta gibi bir kızım var. Hem kızıma hem de diğer yavrularıma özürlü olduklarını hissettirmemeye çalışıyorum. Yavrularımla her zaman gurur duydum. Sizlerinde evlatlarınızla gurur duymanızı istiyorum. Kızım Nisan ayında doğdu ve Nisan ayı geldiğinde de tüm masraflar bana ait olacak. Tüm yavrularımın doğum gününü kutluyorum." dedi.
 
"BİZLER KOCAMAN BİR AİLEYİZ"
 
Sürpriz doğum günü partisinde konuşan bir başka isim de TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya oldu. Çetinkaya, "Bizler kocaman bir aileyiz. Haziran ayı ramazan ayına denk geldiği için doğum günü partisini Temmuz ayında birlikte yapmak istedik. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Rabbim bizlere inşallah hayırlı günler nasip eder. Türk milleti olarak bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızı umut ediyorum. Birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız” ifadelerini kullandı.
 
155 KİŞİ İÇİN PASTA KESİLDİ
 
Diğer doğum günlerinden farklı olarak bu partide, Melek Uçar sponsorluğunda pilav ve ayran da ikram edildi. 155 kişinin doğum gününün kutlandığı partide pastanın kesilmesinin ardından, dernek üyeleri müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.