Özel İrmet Hospital Hastanesi Hemşireler Günü’nü kutladı

Özel İrmet Hospital Hastanesi'nde 12 Hemşireler Günü kapsamında bir kutlama düzenlendi. Yapılan kutlamada Başhekim Dr. Ahmet Türker, Başhemşire Gülcan Özdemir ile birlikte hemşireleri tek tek kutlayarak gül hediye etti ve akabinde kutlama pastası kesildi

Özel İrmet Hospital Hastanesi Hemşireler Günü’nü kutladı
13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:30

 HEMŞİRELERE GÜL HEDİYE EDİLDİ

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde düzenlenen kutlamada kısa bir konuşma yapan Başhekim Dr. Ahmet Türker; “Başta hastanemizde görev yapan hemşireler olmak üzere her türlü olumsuzluğa rağmen, maddi ve manevi zorluklara karşın insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır ve özveriyle gayret ve sevgiyle mesleğini yapan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutluyorum." diyerek hastanede çalışmakta olan tüm hemşirelere gül verdi.

“HEMŞİRELER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Başhekim Dr. Ahmet Türker’in konuşmalarının ardından hastanede görev yapmakta olan hemşireler adına konuşan Başhemşire Gülcan Özdemir; “Böylesine önemli bir günde hemşireleri unutmadıkları için Hastane yönetimimize ve Başhekim Ahmet Beye arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Ayrıca tüm hemşire arkadaşlarımın Hemşireler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

KUTLAMA PASTASI KESTİLER

Başhekim ve Başhemşire’nin konuşmalarının sonlanmasıyla kutlama pastası Başhemşire Gülcan Özdemir tarafından kesildi ve hemşirelere ikram edildi. Hemşireler, hastane yönetimine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ettiler. Teşekkürleri kabul eden Başhekim Dr. Ahmet Türker; “Mesleğinizde sürekli başarılı, hayatınızda mutlu olmanızı dilerim.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.