Özel öğrencileri altınla ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 11-13 Mayıs tarihleri arasında 3.Balkan özel gereksinimli çocuklar spor oyunlarında derece elde eden Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerini tam altınla ödüllendirdi

Özel öğrencileri altınla ödüllendirdi
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:18

 KAYMAKAMLIKTA TÖREN DÜZENLENDİ

11-13 Mayıs tarihleri arasında 3.Balkan özel gereksinimli çocuklar spor oyunlarında derece elde eden Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama merkezi öğrencileri, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından ödüllendirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi İdris Gündüzalp, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

HER TÜRLÜ FAALİYETİ YAKINDA TAKİP EDİYORUZ

Tören öncesinde konuşan Kaymakam Kubilay, tüm öğrenci ve emeği geçen herkesi tebrik ederek, “11-13 Mayıs tarihlerinde yapılan 3.Balkan özel gereksinimli çocuklar spor oyunlarında derece elde eden öğrencilerimizle İlçe olarak gurur duyduk. Bizleri sevindiren başarılara imza attılar ve kendilerini canı gönülden kutluyoruz. İlçemizde özellikle son zamanlarda yürütülen yoğun çalışmalar neticesinde, her zaman belirttiğimiz gibi en esaslı meselemiz eğitim için gecemizi gündüzümüze katarak her türlü faaliyeti yakında takip ediyoruz” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN YILDIZI VE GURURUSUNUZ

Çerkezköy’de eğitim de hem fiziksel hem de eğitim kalitesinde önemli gelişmeler kat etmeye başladıklarını sözlerine ekleyen Kubilay, “Son zamanlarda gerek Türkiye gerekse bölge düzeyinde yapılan birçok sportif kültürel yada sınavlarda başarılar elde etmeye başladık. İlk olarak bugün arkadaşlarımızla başlamayı uygun gördük. Sizler Çerkezköy’ün yıldızları ve gururusunuz. Haziran ayı içerisinde yapmayı planladığımız Çerkezköy yıldızlarıyla buluşuyor programı var. İnşallah gerçekleştirebilirsek tüm gururumuz olmuş öğrenci kardeşlerimizi bir kez daha iyi örnek oldukları için hem tanıtmak hem de mutluluklarını bir kez daha ortak olmak istiyoruz” diye konuştu.

ŞÜKÜRLER OLSUN ŞU ANA KADAR BİZLERİ ÜZEN BİR DURUM OLMADI

Eğitimin son derece ciddi bir konu olduğunun altını çizen Metin Kubilay, “Biz eğitimin her alanıyla ciddi şekilde ilgileniyoruz. Çocuklarımızın geleceğinden daha önemli bir konu olduğunu düşünemiyorum. Bu yüzden biz başka programlarımız da olursa onları bir kenara bırakarak eğitimle ilgili faaliyetlere önem veriyoruz. Gerek okul öncesinden başlayarak orada da önemli gelişmeler var. gerek yaygın eğitimde gerek örgün eğitimde biz ilk orta dereceli okullarımızda önemli gelişme ve başarılar var. Şu ana kadar 2014-2015 eğitim öğretim yılını sonuna geldiğimiz şu günlerde şunu rahatlıkla ifade edebilirim çok başarılı bir eğitim öğretim yılının sonuna gidiyoruz. Şu ana kadar şükürler olsun bizleri üzen bir konu olmadı” açıklamasında bulundu.

BAŞARI TATLIDIR AMA TER KOKAR

Önümüzde ki eğitim öğretim yılı için gerekli çalışmalara başladıklarını belirten Kaymakam Kubilay, “Yapmayı planladığımız faaliyetleri programlamaya ve birçok çalışmayı projelendirmeye başladık. En güzel örnek öğrenci kardeşlerimizin, öğretmenlerin ve iradeci arkadaşlarımızın başarısıdır. Bunun arkasında da çok büyük bir emek ve alın teri var. Başarı tatlıdır ama ter kokar. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Bir adım önde olmak istiyorsak daha fazla çalışmalıyız. Çerkezköy olarak buna inandık ve arkadaşlarımızda gece gündüz olmak üzere çok çalışıyorlar. Çerkezköy’ün en kısa zaman da eğitimde bir marka kent haline geleceğini bekliyoruz. Eğitimde her şey bir anda olmuyor. Okul öncesinden başlıyoruz ve her alanda bunu takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HER ŞEYİN OLACAĞINA İNANIYORUM

Metin Kubilay konuşmasının sonunda ise şunlar söyledi; “Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen programda da öğrenci arkadaşlarımızı takip etmiştik. Bir kez de makamımızda kamuoyuna tanıtmak istedik. Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çiftine de çok teşekkür ediyoruz. Bu okulumuzun başarısıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde her şeyin olacağına inanıyorum”

BİRER TAM ALTIN HEDİYE EDİLDİ

Kaymakam Kubilay konuşmasını tamamlamasının ardından Basketbol yarışmasında ikincilik kupası kazanan Kadir Arslan, Feyzullah Keleş ve Caner Şanlı’ya, Ferdi dans yarışmasın birinci olan Zehra Yaman’a, atletizm yarışmasında 50 metre koşu ve uzun atlama birincisi Uğur Şahin, 100 metre koşu üçüncüsü gülle arma ikincisi Mahsun Alagöz, 100 metre koşu birincisi Ediz Kahramanlılar ve 200 metre koşu ikincisi uzun atlama üçüncüsü Mete Yeşilçam’a birer tam altın hediye etti.


Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.