ÖZEL OPTİMED HASTANESİ ÖZEL ŞİFA HASTANESİ'NE TALİP

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi tarafından Çorlu ve Çerkezköy'de yayın yapan yerel basın mensuplarına, radyo ve televizyon çalışanlarına Divan Hotel'de bir iftar yemeği verildi. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık'ın ev sahipliği yaptığı yemekte daha çok Optimed Hastanesi'nin Çorlu'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Şifa Hastanesi'ne talip olması konuşuldu

ÖZEL OPTİMED HASTANESİ ÖZEL ŞİFA HASTANESİ'NE TALİP
24 Temmuz 2012 Salı 15:32

 

Çorlu Divan Hotel'de gerçekleşen iftar yemeğine Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi İKKYT Süleyman Yılmaz, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Gece Yöneticisi Uğur Yuvarlak, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler ve Kur. Paz. Sor. Selda Karacalar, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler Görevlisi Öznur Koç, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Paz. Görevlisi Metin Demirtaş, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi Mesul Müdürü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı. Doç. Dr. Kaan Uzunca, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gökhan Sabah, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi KBB Uzmanı Op. Dr. Tugay Çevik, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Levent Bakışgan, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi İdari İşler Sorumlusu Ahmet Erdem, Çorlu Özel Optimed Tıp Merkezi Sorumlu Hemşiresi Nurcan Kesikburun ile Çerkezköy ve Çorlu'da yayın yapan gazete, radyo ve televizyon görevlileri ile çalışanları katıldı.

YAKINDAN İLGİLENDİLER

Oldukca sıcak ve güzel bir ortamda geçen iftar yemeğinde konukları ile yakından ilgilenen Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık, davetlerine icabet eden basın mensuplarına teşekkür etti.

ŞİFA'NIN CEVABI BEKLENİYOR

İftarda yapılan ikili görüşmelerde Optimed Hastanesi'nin Çorlu Şifa Hastanesi'ni almak ve bünyesine katmak için teklifte bulunduğu ve pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenilirken, Optimed Hastanesi'nin teklifini yaptığı ve Şifa Hastanesi Yönetimi'nden gelecek cevabı bekledikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.