Özge ve İsmail'in mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış isimlerinden Aydın İnan'ın oğlu İsmail İnan ile Çerkezköy Trepaş Müdürü Enver Sıyıran'ın kızı Özge Sıyıran dünya evine girdi

Özge ve İsmail'in mutlu günü
03 Ekim 2016 Pazartesi 10:19

MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR



Cumartesi günü Çerkezköy Beylice Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli düğün törenine  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Esengül Güven, Mustafa Gümüş, AKP, CHP, MHP Meclis Üyeleri, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Çorbacı, Belediye Birim Müdürleri, Belediye çalışanları, Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Fatih Kuş, Pazarcılar Derneği Başkan Vekili Hasan Terzi, Trepaş Tekirdağ İl Müdürü Ali Uraz, Edirne Trepaş İl Müdürü Alpay Karaer, Çerkezköy Trepaş eski Müdürü Haluk Ateş, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Yanıkağıl Mahallesi Muhtarı Yücel Başaran ve çok sayıda davetli katıldı.



NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI



Özge Sıyıran ve İsmail İnan'ın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Başkan Akay, genç çifte nikah akdinden sonra iyi ve kötü günlerinde de birbirlerine destek olmaları ve bir ömür boyu birbirlerini sevmeleri ve mutlu olmaları temennisinde bulundu. Vahap Akay, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını gelin Özge Sıyıran'a verdi. Ardından genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı ve sonrasında da davetlilerin heyecanlı bakışları arasında  düğün pastalarını kestiler.



TEŞEKKÜR ETTİLER



Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynarken bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, dostlarına, arkadaşlarına ve sevenlerine teşekkür ettiler.



Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.