Özgör helallik istedi

2014 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi seçilerek 5 yıl boyunca belediye başkan yardımcılığı yapan İmdat Özgör açıklanan yeni meclis üyesi adayları listesinde yer alamadı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Vahap Akay ve partililere teşekkür eden Özgör, üzerine düşen her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

Özgör helallik istedi
24 Şubat 2019 Pazar 14:10

YENİ LİSTEDE KENDİSİNE YER BULAMADI
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın listesinde yer alarak, Belediye Meclisi üyesi seçilen Özgör, 5 yıl boyunca Akay’ın yardımcılığını yaptı. Kısa bir süre önce ismi skandal haberlerde anılan Özgör, istifa etmek yerine görevine devam etmeyi tercih etmişti. 2019 yerel seçimlerinde Akay’ın listesinde kendisine yer bulamayan Özgör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ve teşkilatımızın kararı ile yeni dönemde Belediye Meclis listesinde yer almayacağım. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yeni dönem listesinde yer alacak tüm arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerine Millet İttifakı adayı olarak katılan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve ekibine canı gönlüden başarılar diliyorum” dedi.

AKAY’I DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEK
Seçim sürecinde Akay’a her türlü desteği ve katkıyı yapacağını ifade eden Özgör “İnşallah bu süreci el ele, kol kola, gönül gönüle tamamlayarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı yeniden Belediye Başkanı yapacağımızdan hiçbir şüphem yok. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetiştirdiği, sosyal demokrat bir yaşam anlayışını benimsemiş ve içine sindirmiş biri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin, ve Vahap Akay kardeşimin yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖYLÜLERDEN HELALLİK İSTEDİ
Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere CHP İlçe teşkilatına, belediye meclis üyelerinin tamamına, belediye personeline ve tüm Çerkezköylülere teşekkür eden Özgör “Hatalarımız, eksiklerimiz, noksanlıklarımız elbette olmuştur ama görev süremiz boyunca Genç Başkanımızın arkasında ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek, 7 bölge ve 81 vilayetten gelen insanlarımızı kucaklamaya çalıştık. Bu süreçte kırdıklarımız, üzdüklerimiz varsa haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun. Bu seçim sürecinde ve bundan sonraki süreçlerde de her daim partimizin ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın koşulsuz ve şartsız yanında yer alacağımı bildirmekten onur duyar, üzerimize düşen bir sorumluluk olursa da taşın altına elimi koymaktan asla çekinmeyeceğimi Çerkezköy kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyarım” dedi. Özgör görev süresi boyunca yakın çevresine ve akrabalarına istihdam sağlamak ve Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan babaocağına Çerkezköy Belediyesi’ne ait çöp konteynerlerini el altından göndermek ile suçlanmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.