Özgül gazetemizi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. sıra Adayı Hakan Özgül seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Gazetesi'ne ziyarette bulundu

Özgül gazetemizi ziyaret etti
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:05

 MHP OYLARINDA ARTIŞ VAR

Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. sıra Adayı Hakan Özgül, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin tek başına iktidar olacağını belirtirken "Halk MHP iktidarını istiyor. Son yıllarda ülkemizde yaşanan yolsuzluk ve hukuksuzluklar halkın MHP iktidarını istemesinin başlıca sebepleri arasında yer alıyor. Yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketler de gösteriyor ki MHP oylarında ciddi bir artış var" ifadelerini kullandı.

BEYANNAME GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞECEK

İlçe Başkanı Koray Önsel'in ardından konuşan MHP Tekirdağ 2. sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 3 Mayıs'ta seçim beyannamesini açıklayacağını belirtirken "Seçim beyannamemiz gerek ekonomik gerekse demokratik anlamda titizlikle hazırlandı. 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklayacağı beyanname gündeme bomba gibi düşecek" dedi.

HEPİMİZİN KAYGISI ÜLKEDİR

Hakan Özgül konuşmasının devamında, "Dert büyük. Çilede büyük. İnsanlarımız çile çekiyor. Ekonomik olarak vatandaşlarımız sıkıntı çekiyor. Bunun çözümü de 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisidir. Hepimizin kaygısı ülkedir. Türkiye Cumhuriyetinin başına ne yeni koyacağız ne eski koyacağız. Türkiye Cumhuriyeti birdir ve tektir" ifadelerini kullandı.

BASINA ZİNCİR VURULMAYACAK

Özgül ayrıca Türkiye'nin basın ve ifade özgürlüğü anlamında sınıfta kaldığını vurgulayarak "MHP iktidarında basın ve ifade özgürlüğüne bugün olduğu gibi zincir vurulmayacak. Herkes düşüncesini açıkça ifade edebilecek, basın özgürce yazabilecek" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.