Özgür bir ülke için ‘Hayır’ diyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, parti binasında yaptığı açıklamada, “Biz vatanımızı savaş meydanlarında kan dökerek, canlar vererek kazandık. Bizim vatan topraklarımız cetvelle çizilmedi. Yüce bir milleti tek adamlığın altında toplamak hiçbir zaman kabul edilemeyecek bir maddedir” ifadelerini kullandı

Özgür bir ülke için ‘Hayır’ diyoruz
15 Şubat 2017 Çarşamba 11:41

İLÇE TEŞKİLATI’NDA TOPLANDILAR
CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda yapılan açıklamaya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ile İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Üyeleri katıldı.
‘HAYIR’ DİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda sessiz çığlıkların sesi olmak için ‘Hayır’ diyeceğiz. Demokrasiyi amaç değil araç olarak görenlere karşı ‘Hayır’ diyoruz. Sadece görüşünü söyledi diye işinden atılanların yanında olduğumuz için ‘Hayır’ diyoruz. Özgür bir ülke için ‘Hayır’ diyoruz.
BİZİM VATAN TOPRAKLARIMIZ CETVELLE ÇİZİLMEDİ
Yaşamın her alanında yer alan biz kadınlar Türkiye bu süreçten geçerken geleceğimizin teminatı en değerli varlıklarımız çocuklarımız için, dünyada ilk olarak bize verilen seçme ve seçilme hakkını kaybetmemek için ‘Hayır’ diyoruz. Biz vatanımızı savaş meydanlarında kan dökerek, canlar vererek kazandık. Bizim vatan topraklarımız cetvelle çizilmedi. Yüce bir milleti tek adamlığın altında toplamak hiçbir zaman kabul edilemeyecek bir maddedir.
HAYIRLI GÜNLER İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ
İşte bu nedenle ‘Hayır’ diyoruz. Bayanlar; bu günlerde bize düşen meydanlarda, sokaklarda, bire bir insanlarımıza ulaşmaktır. Hayırlı günler için mücadele etmeliyiz. Çünkü biz kadınlar sessiz çığlıkların sesi olmak için ‘Hayır’ diyoruz.
BİR HAYIRIMIZ, BİN HAYIRA DÖNER İNŞALLAH
Laiklikten vazgeçmediğimiz için ‘Hayır’ diyoruz. Demokrasiyi amaç değil, araç olarak görenlere karşı ‘Hayır’ diyoruz. Sadece görüşünü söyledi diye işinden atılanların yanında olduğumuz için ‘Hayır’ diyoruz. Özgür bir ülke için ‘Hayır’ diyoruz. Hepinize bu haklı mücadelemizde kolaylıklar diliyorum. Bir hayırımız, bin hayıra döner inşallah.”
GELECEĞİMİZ, BAYRAĞIMIZ, VATANIMIZ VE ULUSUMUZ İÇİN ‘HAYIR’ DİYECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın açıklamalarının ardından kısa bir konuşma da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, “Gündem referandum ve her zaman olduğu gibi yine sizlere çok ama çok iş düşüyor. Biliyorum ki sizler üzerinize düşen görevi fazlasıyla yapıyorsunuz ve hep beraber geleceğimiz için yapacağız. Bu bir parti meselesi değil, memleket meselesidir. Ülkemizde 15 senede neler çözüldü? Ekonomi, terör, hukuk ve eğitimde neler çözüldü? FETÖ’yü biz mi yarattık? Şimdi bizden demokrasiyi istiyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Geleceğimiz, bayrağımız, vatanımız ve ulusumuz için ‘Hayır’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.