Öztrak Caddesi'nde ücretli otopark dönemi

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumu Meclis Başkan Vekili Uğur Erem başkanlığında yapılırken, gündemdeki konular görüşülerek, incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda, Öztrak Caddesi’nde ücretli otopark sistemine geçilmesi ve buradan elde edilecek gelir ile ilçe genelindeki amatör spor kulüplerine yardımda bulunulması talebi incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Öztrak Caddesi'nde ücretli otopark dönemi
02 Aralık 2017 Cumartesi 12:06

Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısının ilk oturumunda ilk önce Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 13.11.2017 gün ve 321 sayılı ödül hakkındaki müzekkeresi ile yine Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 13.11.2017 gün ve 322 sayılı ve 23.11.2017 gün ve 337 sayılı Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün dilekçeleri görüşülerek, incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Çerkezköy İlçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerde bulunan Belediye hisselerinin satışı konusu görüşüldü. 6 adet Belediye hissesinin satışı konusu incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
DEVİRLER KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 24.10.2017 gün ve 291 sayılı Hükümet Caddesi’nde bulunan Polis Evi yanında bulunan 49 ada 9 nolu parseldeki Belediye hissesinin Maliye Hazinesine bedelsiz devri ile ilgili talebi incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilirken; gündemin dördüncü maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 27.11.2017 gün ve 1764 sayılı 896 ada 17 parselin devri hakkındaki dilekçesi de görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
İLAVE GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Meclis gündemine sonradan ilave edilen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 1516 ada 3 parselde bulunan Belediye'ye ait spor tesis alanının spor salonu yapılmak kaydı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri ile Gazi Osman Paşa Mahallesi 1720 ada 1 parselde bulunan 436,8 metrekarelik Çerkezköy Belediyesi’ne ait park alanının katlı otopark yapılmak üzere bedelsiz olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devri incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
Ardından Öztrak Caddesi’nde ücretli otopark sistemine geçilmesi ve buradan elde edilecek gelir ile ilçe genelindeki amatör spor kulüplerine yardımda bulunulması talebi incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve bütçe Komisyonu’na havale edilirken; Çerkezköy’de düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nda derece yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile kulübüne; Edirne’de yapılan 19. Balkan Tekvando Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler 37 kg’da Balkan Şampiyonu olan Alperen Ayaz ve kulübüne ödül verilmesi talebi görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Meclis toplantısında ayrıca Ak Parti Grubu’nun ilçenin muhtelif yerlerinde yapılması istenen çalışmalar ile ilgili talepleri de okunarak, konuların ilgili Müdürlüklere aktarılacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.