Öztrak, ‘CHP kadar ekonomi hesabı yapabilen yok’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Faik Öztrak seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde hükümeti eleştiren Öztrak, “CHP olarak biz proje üretiyoruz, Başbakan kalkmış bizden çalmışlar diyor. Her şeyi onlar yapıyormuş gibi bir görüntü var. 1500 TL asgari ücret vereceğiz dedik, bize ekonomi yeter mi diye sordular. CHP kadar ekonomi hesabı yapabilen kimse yok bu ülkede” dedi

Öztrak, ‘CHP kadar ekonomi hesabı yapabilen yok’
24 Mayıs 2015 Pazar 23:15

 İLÇE YÖNETİMİ DE EŞLİK ETTİ

CHP Genel Başkanı Faik Öztrak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Öztrak’a ziyaretinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel eşlik etti.

BENİM YAPTIĞIM İŞİ İKTİDAR PARTİSİ VEKİLLERİ YAPABİLMİŞ Mİ?

Tekirdağ merkezde koydurduğu maket Öztrak söylentilerine cevap vererek konuşmasına başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, “Süleymanpaşa’da beni göremedikleri için maket yapmışlar, bir de ben gelemiyorum maketimle yetinin gibi söylemlerde bulunulmuş. Açıkçası ben her gittiğim yerde fotoğraf çekip oradayım, buradayım diye paylaşmaktan hoşlanmıyorum. Sormak isterim söylentiyi çıkaranlara benim yaptığım işi iktidar partisi vekilleri yapabilmiş mi?” dedi.

YÜZDE 5 HİZMET YAPILMAMIŞ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise geçmiş dönemlerde Tekirdağ’a hizmet verilmemesinden yakınarak, “Tekirdağ son dönemlerde iktidarın nimetlerinden ne kadar faydalanmış ortada. Biz cevabı verecek olursak hiçe yakın olduğunu söyleyebiliriz, yüzde 5 hizmet yapılmamış” açıklamasında bulundu.

HERŞEYİ ONLAR YAPIYORMUŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR

Maket konusunun ardından bu sefer hükümeti eleştiren Faik Öztrak, “CHP olarak biz proje üretiyoruz, Başbakan kalkmış bizden çalmışlar diyor. Her şeyi onlar yapıyormuş gibi bir görüntü var. 1500 TL asgari ücret vereceğiz dedik, bize ekonomi yeter mi diye sordular. CHP kadar ekonomi hesabı yapabilen kimse yok bu ülkede. Simit, çay hesaplarına öyle cevap verirsek, simit 1 tl, çay 1 tl toplamda 2 TL yapar. 5 kişilik ailenin ödeneği 2 TL’den 10 TL’ye denk geliyor. 3 öğün simit, çay tüketse günde 30 TL’ye denk gelir. 30 TL ayda 900 TL’ye tekabül ediyor. Asgari ücret ise 949 TL. Geriye kalan 49 TL ile bu aile ne yapsın diye biz soruyoruz” diye konuştu.

GENÇ BAŞKAN YENİ DÜZENE HEMEN ALIŞTI

Tek hedeflerinin insanların yüzünün güldüğü bir ülke yaratmak olduğunu sözlerine ekleyen Öztrak, “Büyümeden herkes faydalansın, işsizlik oranı düşsün. Yapılacak reformun tarihi 7 Haziran’dır. 7 Haziran’da iktidar olacağız. Tekirdağ’ın büyükşehir olan İllerin içinde en hızlı alışan yer konumunda yer alıyor. Tekirdağ Büyükşehir’e alışan ilk İl’dir. Vatandaşlarla bir araya geldiğimizde teveccühü görüyoruz. Ayrıca Çerkezköy’ün genç Başkanı Vahap Akay’da yeni düzene hemen alıştı. Halkın kendisine olan sevgisine şahit oluyoruz. Türkiye’de tüm belediyelerin tek parti altında yer aldığı il Tekirdağ’dır. Bunu başardık 6 Milletvekilini de çıkarıp ikinci ilke imza atacağız” dedi. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.