Öztrak’tan çifte kutlama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Ve Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91. Yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı

Öztrak’tan çifte kutlama
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:48

“Bugün iki büyük günün yıldönümünü bir arada yaşıyoruz. Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü, aynı zamanda Türk halkının Atatürk önderliğinde bağımsız ve özgür bir Türkiye için can ve kan pahasına kazandığı Kurtuluş Savaşı’nın siyasi alandaki zaferi olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun da 91. yıl dönümüdür” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, şunları söyledi:

 CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAK
“Bu anlamlı günde, esareti kabul etmeyen halkımızın onurlu mücadelesini ve yaşadığımız toprakları bize vatan olarak bırakan kahramanlarımıza olan borcumuzu bir kez daha hatırlıyoruz. Bağımsızlık aşkıyla dünyaya karşı duran halkımız Cumhuriyetin ilkelerine ve devrimlerine el uzatanlara izin asla vermeyecek, Atamızın ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacaktır.

 ŞÜKRAN VE RAHMETLE ANIYORUM
Bu duygularla Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü için can veren tüm kahramanları şükran ve rahmet duygularıyla anıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.