Öztürk; ‘CHP seçmenini MHP saflarına davet ediyoruz’

MHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Güven Öztürk, CHP’yi Cumhuriyete ihanet etmekle suçlayarak, “CHP seçmenini Atatürk’ün 21. Yüzyıldaki askerleri, Gazi Mustafa Kemal’in İlke ve İnkilaplarına sahip çıkan Atatürk’ün Milliyetçiliğini her zaman dik duruş sergileyerek gösteren Milliyetçi Hareket Saflarına davet ediyoruz. Eğer Cumhuriyet İlelebet Payidar kalacaksa, Aziz Türk Milletinin Milliyetçi Hareket’in saflarında birleşmesiyle kalacaktır” dedi

Öztürk; ‘CHP seçmenini MHP saflarına davet ediyoruz’
27 Haziran 2016 Pazartesi 16:27

TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ PARTİSİDİR
 
MHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Güven Öztürk yaptığı basın açıklaması ile CHP’yi suçladı. Öztürk, “Bilindiği üzere Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin En köklü partisidir. CHP birçok engellerden geçmesine rağmen yürümesi gereken yolları görmemiş, Başbuğ Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürümemiş, İlke ve inkılâplarını tanımamıştır.
Gazi Mustafa Kemal’in bizlere emanet ettiği Cumhuriyete ihanet etmektedir. Doğu’da Halkların Kardeşliğinden bahsederek Teröristlerle Kucaklaşmakta, Teröristlerin Cenazelerine katılarak Taziye dileklerinde bulunmaktadırlar. Atatürk’ün Silah arkadaşlarını Vatana ihanet ile suçlamakta, Sanki güneydoğu bölgesi Misak-ı Milli Sınırlarında değilmiş gibi Polisimizi ve Askerimizi Bölgeyi terk etmeleri için uyarmaktadırlar” diye konuştu.
 
KİMLERE UŞAKLIK ETTİKLERİNİ AÇIK AÇIK BEYAN ETMEKTEDİRLER
 
Güven Öztürk konuşmasının devamında, Vatanımızın Batısında Atatürk Milliyetçiliğinden Dem vuran, Atatürk ilke ve inkilaplarından Bahseden CHP nin temsilcileri İnsanların Duygu ve düşüncelerine göre hareket etmekte olup, TBMM içerisinde sahada konuştuklarının tam tersini yaparak HDP ile kucak kucağa siyaset izlemektedir diyerek, “Tikko / ASALA / DHKP-C Geçmiş dönemde sahada yapamadığını, bugün ATATÜRK ün partisi adı altında Milletin meclisinde yapmaktadır. Geçmiş Dönemde Moskova hayranı olan Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan Devletimize İhanet etmeleri sebebiyle CHP li milletvekillerinin el kaldırmasıyla İdam edilmiştir. Fakat, bugün görüyoruz ki dün haklı olarak idamına el kaldıran CHP, bugün tam tersi kendi elleriyle idama gönderdikleri şahıslara Sahip çıkarak ölüm yıldönümlerinde programlar ve propagandalar yaparak nasıl bir zihniyete geçtiklerini, kimlere uşaklık ettiklerini açık açık beyan etmektedirler” dedi.
 
NEYE HİZMET ETTİĞİNİN GÖSTERGESİDİR
 
CHP nasıl bir buhranın içinde hareket etmektedir diyerek konuşmasını sürdüren Öztürk, “Gazi Mustafa Kemal’in Cenk meydanında Göğüs Göğüse Muharebe ettiği Avrupa’ya, Devletimizi her fırsatta şikayet eden AİHM’e Devletimiz aleyhine Tazminat davası açan CHP’mi Vatanımızı Refaha ve Saadete kavuşturacaktır? Biz Türk Milleti olarak Kan kussak Kızılcık Şerbeti içtik dememize Rağmen CHP Nasıl bir buhranın içerisinde hareket etmektedir? Son olarak Almanya meclisinin, Ermeni Diasporasının isteği üzerine Onayladıkları Sözde Ermeni Soykırımı Yasasını onaylaması Buna Almanya’daki kardeş partisi Yeşiller Partisi’ninde tasarıya onay vermesi ve bunun üzerine CHP’li milletvekillerinin bazılarının Bu tasarıya sıcak baktığını söylemesi CHP’nin Vatanımızda Neye hizmet ettiğinin göstergesidir” ifadelerini kullandı.
 
TÜRK MİLLETİ MHP SAFLARINA DAVET EDİYORUZ
 
Başkan yardımcısı Öztürk konuşmasının sonunda ise, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “ Eğer CHP, Atatürk’ün yolundan çıkmamış olsaydı Biz MHP’yi kurmazdık” Sözleri üzerine; CHP seçmenini Atatürk’ün 21. Yüzyıldaki askerleri, Gazi Mustafa Kemal’in İlke ve İnkilaplarına sahip çıkan Atatürk’ün Milliyetçiliğini her zaman dik duruş sergileyerek gösteren Milliyetçi Hareket Saflarına davet ediyoruz. Eğer Cumhuriyet İlelebet Payidar kalacaksa, Aziz Türk Milletinin Milliyetçi Hareket’in Saflarında Birleşmesiyle Kalacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.