Öztürk’ten veda mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı istifasını İl Teşkilatı’na sunduktan sonra ilk kez bir açıklamada bulunan Öztürk, yapmış olduğu açıklamada tüm partililerine teşekkür ederek onlardan helallik istedi

Öztürk’ten veda mesajı
26 Kasım 2015 Perşembe 16:10

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Birol Öztürk, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında kendisine destek olan herkese teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi:

“12 KASIM’DA İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM”

“Değerli Çerkezköy CHP ailesi. 9 Kasım 2015 tarihinde geçirdiğim kalp rahatsızlığım ve 12 Kasım’da geçirdiğim anjiyo sonrasında sağlığımla ilgili sorunlardan dolayı CHP İlçe Başkanlığı’ndan 12 Kasım saat 18.00’da istifa etmiş bulunuyorum.

SİYASETE BAŞLADIĞI YILLARI ANLATTI

Değerli CHP ailesi. Siyasi yaşamıma 1986’da Lüleburgaz’da başladım. 2004 yılında Kızılpınar’da Belde Başkanı oldum. Yıllarca bu görevi yaptım. Daha sonra İlçe Yöneticiliği ve İlçe Başkanlığı yaptım. Atatürk’ün kurduğu partide İlçe Başkanlığı onuruyla bu görevi bana yapma fırsatı veren değerli üyelerimize tek tek teşekkür ederim.

“EN BÜYÜK ONUR, ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’Nİ ALMAK”

Bu yıllar içinde en büyük onur, yıllar sonra Çerkezköy Belediyesi’ni Genç Başkanımızla almak benim için en büyük onurdu. Bu İlçe Başkanlığı süresince bana destek veren başta Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimize ve partimizin üyelerine çok teşekkür ederim. Başkanımızın destekleri inşallah bundan sonra da partimize güç katacaktır.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bir de benimle beraber Yönetim Kurulu’nda görev yapan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. 2 seçimde beni hiç yalnız bırakmayan Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarına teşekkür ederim. İlçe Yönetim Kurulu’nda benimle omuz omuza mücadele veren bütün Yönetim Kurulu’na yedek demeden gece gündüz mücadele veren arkadaşlarıma minnettarım. Yönetim Kurulu’nda başkan Yardımcılığı’ndaki arkadaşlar beni hiç yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Eşi olmamasına rağmen, iki çocuğuyla canla başla çalışan Yaşar Kardeşime ayrıca minnettarım.

“BENİ MUTLU ETTİNİZ”

Değerli CHP ailesi. Sizler bana bu onurlu görevde verdiğiniz destekle beni mutlu ettiniz. Ben tüm Çerkezköy’de CHP ailesinin bir ferdi olarak sizlere diyorum ki: Ben bu görevi yaparken hep en iyisini yapmaya çalıştım ama bazen etkili oldum bazen olamadım. Bugüne kadar siyasette kendim için hiçbir şey istemedim. Beni belki iyi gören de vardır kötü diyen de. Bugüne kadar siyasi hayatım boyunca hep insanlara bir şeyler yapmak için uğraş verdim.

 KIZILPINAR’I UNUTMADI

Bir teşekkür de Kızılpınar’da bana yıllarca destek veren, benimle gülen, benimle üzülen Kızılpınar Mahallemize ayrıca teşekkür ederim.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Değerli CHP ailesi. Ben sizden şunu istiyorum. Bugüne kadar yaptıklarımla ve yapamadıklarımla hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana varsa ben hakkımı helal ediyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, var oldun. Saygılarımla…”

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.