Özürlülere özel park

Çerkezköy Belediyesi özürlü vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne Köy Minibüsleri Terminali'ni Dernek Binası tahsis ederek, Dernek Üyelerinin bir araya gelmesinde kolaylık sağlayan Çerkezköy Belediyesi, bir de özürlü çocukların fiziksel aktiviteler yapabilmeleri ve kas yapılarını geliştirebilmeleri için Dernek Binası'nın yanına özürlülere özel park yaptırıyor.

Özürlülere özel park

10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

Özürlüler için yaptırılan ve özel olarak pedegoglar tarafından tasarlanan parkın çalışmaların başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, “Çerkezköy’ün birçok bölgesinde bulunan parklar özürlü çocuklara göre olmadığı için onlara özel bir park yapıyoruz. Bu park özürlü çocuklara özel hazırlandığı için fiziksel aktivitelerin yapılabileceği, kas yapılarının geliştirilebileceği aletlerin bulunacağı pedegoglar tarafından özel hazırlanan bir park. Çalışmalarımız başladı inşallah 10 gün içinde park tamamlanmış olacak” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Ailelerin özürlü çocuklarını parklara götüremediğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Öncelikle Çerkezköy Belediyesi'ne yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Belediye Başkanı Ali Ertem’den park isteğinde bulunmuştuk. Kendisi çalışmalarımızı takdir ederek bu sesimize kulak verdi ve özürlü çocukların yararlanabileceği özel bir park yapımının çalışmasına başlanıldı.

ÖZEL YAPILIYOR

Aileler özürlü çocuklarını normal parklara götüremiyordu. Çünkü oradaki çocuklar ya özürlü çocuklarla dalga geçiyorlar ya da park özürlü çocuklara göre dizayn edilmediğinden dolayı rahat rahat parkta kalamıyorlardı. Bu özürlü çocuklar için özel olarak yapılıyor. Tekrardan Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.