Palabıyık, Çerkezköy’den destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ eski İl Başkanı Recep Palabıyık, partisinin Çerkezköy Örgütü’nü ziyaret ederek, üyelerden destek istedi.

Palabıyık, Çerkezköy’den destek istedi
26 Şubat 2015 Perşembe 18:52

 8 MART’TA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞAYACAĞIZ

Recep Palabıyık’ın konuşmalarından önce birkaç açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk; “Tekirdağ örgütümüz 8 Mart Pazar günü sandığa gidiyor. 8 Mart’ta üyelerimizle birlikte demokrasi şöleni yaşayacağız. Oradan da milletvekili adaylarımızı belirleyeceğiz. Sonraki süreçte adaylar sahada çalışmaya başlayacaklar. Bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi’ni 7 Haziran’da iktidara taşıyacak çalışmalar yaparlar. Recep Başkan’a çıktığı yolda başarılar diliyorum ve 8 Mart’ta her şey gönlünce olsun diyorum.” diyerek Recep Palabıyık’a desteklerini iletti.

SANDIKTAN KİM ÇIKARSA ADAY O OLACAK

8 Mart 2015’te yapılacak olan önseçime güvenmeyen üyelerin olduğunu belirten recep Palabıyık; “Birol Başkanımın da dediği gibi bu bir demokrasi şöleni ve aday adaylarının çokluğu bu şöleni daha hareketli bir hale getiriyor. Sonuçta da örgüt bugünden itibaren 7 Haziran’a kadar hareket halinde olacak. Bu bizim partimizde önseçimin Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdiği bir artı olarak düşünüyorum. Tabii ki eksiği de var. Keşke birden altıya kadar önseçim olsaydı. Maalesef birinci sıra kapatıldı. Buna istinaden de eğilim yoklaması olacak. Aslında eğilim yoklamasının önseçimden bir farkı yok. Sandığa küsüp oy atmayacak üyelerimiz var. Sandıktan çıkanın yukarıda değiştirileceğini düşünüyorlar. Oylarının boşa gideceğini düşünüyorlar. Sandıktan kim çıkarsa aday o olacak. Kimse merak etmesin. Bu resmi bir durum. Herkes üye arkadaşlarını sandığa getirsin, oy kullanmasını sağlasın. Herkesten bunu rica ediyorum.” açıklamalarıyla üyeleri bilgilendirmeye çalıştı.

40 YILDIR BU PARTİDEYİM

 Parti geçmişine değinen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep Palabıyık; “Ben bu partiye tam 40 sene önce girdim. Bu örgütün bütün kademelerinde görev aldım. İlçe yöneticisi oldum, il yöneticiliği ve il sekreterliği yaptım, ilçe başkanlığı yaptım. 2009 ve 2011 seçimlerinde de Tekirdağ Örgütü’nün seçim başkanlığını yönettim. En son da 6 ilçe başkanımızın almış olduğu ortak kararla da 20 Mayıs 2012’de İl Başkanı seçildim. Aynı zamanda da Kurultay Delegesi oldum. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacak parti yöneticilerinin 24 Aralık 2014’te istifa etmeleri gerektiğini belirten bir genelge geldi ve o genelge doğrultusunda da aday adayı olmayı düşündüğüm için istifa ettim. Tam 2 sene 8 ay Tekirdağ İl Başkanlığı yaptım.” sözleriyle, siyasi geçmişini yüzeysel bir şekilde özetledi.

TEKİRDAĞ’IN SESİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DUYURACAĞIM

Neden aday adayı olduğunu anlatan ve Çerkezköy İlçe Yönetimi’nden destek isteyen Palabıyık; “Ben Tekirdağ’da 12-0 yapan belediyelerimizin sesini mecliste duyurmak istediğim için aday adayıyım. Bu hükümet kurulduğu günden bugüne, Atatürk’ün kurmuş olduğu laik, devrimci yapıyı değiştirmek için elinden geleni yapıyor. Bunlarla mücadele edebilmek adına ben aday adayıyım. Onlara dur diyebilmek için aday adayıyım. 7 Haziran’da iktidara gelecek olduğumuz yerel seçimde, bizim iktidarımızın taşlarından biri olmak için aday adayıyım. Eğer ki milletvekili olabilirsem Tekirdağ’ın sesini duyuracağıma emin olabilirsiniz. Sizleri Ankara’da çok iyi temsil edeceğim. Bu inançla beni desteklemenizi, sahiplenmenizi istiyorum.” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.