Pankartlı destek

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu ve dava arkadaşları yaptıkları çalışmalarla muhalefetin adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek olmaya devam ediyorlar.

Pankartlı destek
08 Ağustos 2014 Cuma 07:41

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı önünde bulunan bulunan boş arsa ile Mustafa Ordu İş Merkezi’ne Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun afişlerini astıran Mustafa Ordu, “Bu seçimlerde Türkiye’nin geleceği için oyumuzu Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’na vereceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan ‘Türk Milleti’nin gururu olarak bahseden MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, “Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde benim tanıdığım bütün arkadaşlara veya benimle beraber yıllarca siyasette görev almış arkadaşlarımdan tek ricam Türk Milleti’nin adayı Ekmeleddin Beyi anlatmaları oy vermeleri ve oy vermekten ziyade de bir kişiye bile giderek, dilleri döndüğü kadar anlatarak oy istemeleridir. Aynı zamanda sandık görevlisi ve müşahit olarak da müracaat edip bu görevi en iyi bilenlerin görev almalarını önemle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKA ADAYA OY VERİRLERSE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
 
Mustafa Ordu konuşmasının sonunda ise, “Basında çıkan haberlere göre aynı görüşte olduğumuz arkadaşlar Ekmeleddin Beye oy vermeyeceğiz  diye bahsediyorlar. Her siyasi partinin içinde İrlandalılar bulunur. İrlandalıların lafına bakmadan,  10 Ağustos’ta bilakis gidip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Benimle olan arkadaşlarımın bir tanesi başka bir adaya oy verirlerse, yıllarca beraber içtiğimiz çay su, yediğimiz yemek ve gezdiğimiz yollarda bir hakkımız varsa kesinlikle hakkımız helal etmiyorum” dedi.
BİRAN ÖNCE BU DÖNEM BİTMELİ
Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’ndan övgü ile bahseden MHP İlçe eski Başkanı Ordu, “Hepimizin malumu olduğu şekilde Türkiye Cumhuriyeti, tarihi boyunca görülmemiş yolsuzluk, hukuksuzluk ve kutuplaşmaların zirve yaptığı, kirli bir siyasi dönemi yaşamaktadır. Ayrıştırıcı politikaları yüzünden akrabaları, komşuları, arkadaşları birbirine düşman eden mevcut hükümet ve idarecilerinden ülkemizin ve milletimizin bir an önce kurtulması gerekmektedir” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY ÖRNEĞİ ORTADA
Türkiye’nin 12 yıllık AKP ve Erdoğan iktidarı döneminde değerlerinin altının üstüne getirildiğini, AKP’deki hemen hemen her kesimin yolsuzluk ve rüşvet batağına bulaştığını iddia eden MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, “Son 10 yılda Çerkezköy Belediyesi’ni yöneten AKP zihniyetinin nasıl rant ve talan sistemi kurduğunu tüm Çerkezköy gördü, yaşadı. Çerkezköy halkının ödediği vergilerin nereye, nasıl gittiğini halkımız bizzat şahitlik etti.
TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILMALI
Türkiye’deki yolsuzluk ve rüşvet ise 17 Aralık’ta ortalığa saçıldı. Hal böyle iken yapılacak tek doğru şey Türk Milleti’nin ortak Adayı Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’na geleceğimiz için, gelecek nesiller için sahip çıkmak ve sandıkta oyları vermek. İnşallah Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Türkiye’nin önü açılacak ve İhsanoğlu yeni Cumhurbaşkanı olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.