Park eden 5 araçtan 4’ü satılık

Çerkezköy’ün en işlek caddesi, Atatürk Caddesi’nde önceki gün ilginç bir görüntü objektiflere yansıdı. Çünkü Nazar Giyim ve Hasır Group’un bulunduğu bölgede park eden 5 aracın 4 tanesinin üzerinde ‘Satılık’ ilanının olması, vatandaşın şaşkınlığına, esnafın ise tepkisine yol açtı

Park eden 5 araçtan 4’ü satılık
21 Temmuz 2014 Pazartesi 08:05

Önceki gün objektiflerimize takılan ve esnafın da tepkisine çeken otopark hadisesinin sık sık yaşandığını belirten Nazar Giyim’in sahibi Salih Öngün, “Satılık aracı olan vatandaşlar üzerlerine ilan yapıştırarak, park ediyor ve ondan sonra saatlerce aracın yanına uğramıyor. Hatta bazı araçlar bir veya iki gün bile kalabiliyor. Durum böyle olunca ne müşterilerimiz araçlarını park edebiliyorlar ne esnaf olarak biz aracımızı park edip dükkünlarımıza mal inderiliyoruz” serzenişinde bulundu.
YAN YANA PARK EDEN 5 ARAÇTAN
4 ARAÇTA SATILIK İLANI VAR
Önceki gün park eden 5 aracı gösteren Salih Öngün, “Gördüğünüz gibi park eden 5 araçtan 4 tanesinin üzerinde satılık ilanı bulunuyor. Bu araçların kimi 2 gündür, kimi 24 saattir, kimi ise 4-5 saattir burada park edilmiş vaziyette bekliyor. Satılık araçlar park yerine park edince müşterilerimiz araçlarını park etmekte büyük sıkıntı çekiyor. Ya yer bulamıyorlar, ya da bu araçların arkasına bir sıra daha park ediyorlar. O zaman da Trafik Ekipleri ceza kesiyor haklı olarak” ifadesini kullandı.
EKİPLER BİRŞEY YAPAMIYOR
Trafik Ekiplerinin park eden satılık ilanlı araçlara kanunen bir şey yapamadığını ifade eden Salih Öngün, “Ekiplere durumu anlatıyoruz fakat Ekipler kanuni olarak bir şey yapamıyorlar. Bize  söyledikleri eğer Belediye süreli park levhası koyarsa ancak o zaman işlem yapabilirlermiş. Öyle levhada olmadığı için sıkıntı büyük oluyor” dedi.
Yan yana park eden 5 araçtan 4 tanesinde satılık ilanının olması vatandaşların da ilgisini çekerken, vatandaşlar “Cadde değil oto galeri” yorumlarında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.