Park onarım çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy’ün muhtelif noktalarındaki yeni park yapım ve mevcut parkların bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Park onarım çalışmaları sürüyor
21 Mart 2017 Salı 11:45

REVİZYON ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Namık Kemal Bulvarı ile Barbaros Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan parkta bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu parkımızda TREDAŞ’a ait bir trafo vardı. TREDAŞ ekipleri buradaki trafoyu yıkıp yerine yenisini yaptı. Trafo yenileme çalışmaları sırasında da parkta tahribat meydana geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de bu kapsamda parkımızda revizyon çalışması başlattı” dedi.
BÖLGEYE YAKIŞIR BİR PARK MEYDANA GELDİ
Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde parkın adeta yeni bir görünüme kavuşturulduğunu kaydeden Başkan Akay, “Öncelikle trafo yenileme çalışmaları sırasında tahrip olan bordür taşları, oyun grupları ve oturma grupları onarıldı. Parkımızın etrafındaki sınırlama çitleri yenilendi. Parkımıza çim tohumları ekildi ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde bölgeye yakışır bir park meydana geldi. Parkımızdaki revizyon çalışmalarımız tamamlanmak üzere” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.