Park ve yeşil alan çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentimizin muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz bugün de Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarlığı önünde yeşil alan düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi

Park ve yeşil alan çalışmaları sürüyor
28 Mart 2017 Salı 10:42

ÇİMLENDİRME VE AĞAÇ DİKİMİ DE YAPILDI
Çerkezköy’ün çeşitli noktalarında park ve yeşil alan düzenleme çalışmaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarlığı önünde yeşil alan düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Bölgede çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra çimlendirme ve ağaç dikimi de yapıldı.
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR
Park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını çok önemsediğini ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Amacımız vatandaşlarımızın evlerinden dışarı çıkmalarını sağlamak ve bunun için aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaktır. Bu kapsamda park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımız devam edecektir” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.