Parklar revize ediliyor ​

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki parklarda revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında parklara bank montajı ve yenilemesi yapılıyor

Parklar revize ediliyor ​
03 Aralık 2018 Pazartesi 14:31

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklardaki kent mobilyaları ve banklar için tespit çalışmalarını yaparak yenilemeye devam ediyor. Ekipler ilçe genelindeki çocuk parklarına oturma bankları montajı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çocukların, aileleriyle birlikte daha sağlıklı ve rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında parkların içinde bulunan bank gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmaları belirlenen program çerçevesinde devam edecek. Yapılan çalışmalar sayesinde parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir bir oyun alanı sağlanıyor.

PARKLARIMIZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM
İlçe genelindeki parkların yenilenerek çocuklar için daha sağlıklı ve estetik görünüme kavuşturulduğunu söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, sağlıklı ve güvenli oyun grupları ve ailelerinin dinlenebileceği şekilde yeniliyoruz. Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın kendini iyi hissetmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.