Parklara ilaveler yapılıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni yapılan çocuk oyun parkında 30 metre karelik bir alana çay salonu ve tuvalet yapılıyor.

Parklara ilaveler yapılıyor
16 Temmuz 2007 Pazartesi 08:24

Kapaklı Belediyesi tarafından çocuklar için yapılan oyun parkında birçok oyun grubu yanında yetişkinler içinde spor araçları bulunuyor. Küçüklerin ve büyüklerin daha iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için konan oyun grupları ve araçlar, parkların görünümünü de güzelleştiriyor.

Kapaklı Beldesi'nin yeni yeşil alanlara ihtiyacı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Çim bir zemin ve yeni dikilen ağaçlarla güzel bir görünüme kavuşan parkımız eklenen çay salonu ve tuvalet ile halkımızın dinlenmek için gideceği gözde mekânlardan biri olacak.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı süren yeni parkımız bu mahallede bulunan vatandaşlarımıza çocuklarını eğlendirme fırsatı verecek. Vatandaşlarımız parka gelerek bir yandan çocuklarını eğlendirirken bir yandan da kendileri dinlenme fırsatı bulacaklar. Yapılan çay salonu ile tuvalet halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Beldemize yeni oyun parkları, yeşil alanlar ve dinlenme yerleri yapmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.