Parkların yapımı tamamlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yaz başında yapımına başlanan 9 adet yeni parkın bir kısmının bitirilerek hizmete açıldığı ve bir kısmının ise önümüzdeki günlerde tamamlanacağı öğrenildi.

Parkların yapımı tamamlanıyor
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:20

Yaz başında yapımına başlanan 9 adet yeni parkın yapımının tamamlandığını ve tanesinin de tamamlamak üzeri olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, yapımı tamamlanan parkların yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına ise önümüzdeki günlerde başlayacaklarını ifade etti.
Çerkezköy Belediyesi tarafından yaz başında yapımına başlanan parkların yapımının bir kısmının tamamlandığını ve bir kısmının da devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, yapımları tamamlanan parkların yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmalarına da başlayacaklarını açıkladı.
BİTEN PARKLAR HANGİLERİ?
Yıldırım Bezayid Mahallesi Leylak Sokak'ta, G.0.P. Mahallesi Müftülük karşısında, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gezer Sokak'ta ve yine Yıldırım Beyazid Mahallesi Ceviz Sokak'ta yapımına başladıkları yeni parkları tamamlayarak, vatandaşların ve çocukların çocukların hizmetine sunduklarını belirten Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, şunları söyledi: DEVAM EDENLER İSE ŞUNLAR
"Yukarıda saydığım bölgelerdeki park çalışmalarını bitirdik. Ayrıca Cengiz Topel Caddesi Doğuş Yapı Kooperatifi'nin üzerindeki, Anadoli Lisesi karşısındaki, Gazi Osman Paşa Mahallesi Bedirli Sokak'taki, Namık Kemal Bulvarı Kamelya Sokak'taki ve Gabralı İlköğretim Okulu karşısındaki park inşaatları da tamamlanmak üzere.
YEŞİLLENDİRİLECEKLER
Yapımı bitme aşamasına gelen bu parkları da önümüzdeki günlrde hizmete sunacağız ve akabinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden alacağımız ağaçları ve süs bitkilerini buralara dikeceğiz. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden alacağımız 30 bin YTL'lik ağaç ve süs bitkisini ilçemizdeki parklara ve yeşil alanlara dikeceğiz."
SAHİP ÇIKILMALI
Yeni yapılan parklara vatandaşların sahip çıkmasını ve koruyup, kollaması gerektiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Belediye Başkanımız Ali Ertem döneminde son 3.5 yılda Çerkezköy'e tam 23 adet park ve oyun gurubu yapıldı. Ayrıca ilçedeki diğer tüm parklar elden geçirilerek, rehabilitasyona tabii tutuldu. Şuanda her mahallede ailelerin oturabileceği, çocukların oyun oynayabileceği park alanı mevcut. Vatandaşlarımızdan ricamız yaptığımız parklara sahip çıksınlar, onları koruyup, kollasınlar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.