PAS ailesi yaza ‘Merhaba’ dedi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren PAS South East Europe San. ve Tic. Ltd. Şti.de çalışanların çocukları için yaz okulu etkinlikleri çerçevesinde ‘PAS Ailesi Çocuklar Yaza Merhaba’ sloganıyla bir etkinlik düzenlendi

PAS ailesi yaza ‘Merhaba’ dedi
25 Temmuz 2018 Çarşamba 12:12

Etkinlikte şişme oyun parkuru, sinema gösterimi, boyama etkinliği, karaoke, spor yarışmaları, animasyon gösterileri, basketbol yarışması, deve cüce, evet-hayır yarışması gibi pek çok aktivite gerçekleştirilirken, çalışan anneler çocukları tarafından boyandı ve ‘En güzel boyanan anne’ yarışması gerçekleşti. Etkinliğin bir başka yarışmasında ise babalar sandalyede devrilmeden durabilmeye çalıştı.

OYUNLAR OYNANDI, FABRİKA TURU DÜZENLENDİ
Çocuklar, parmak boyası ile ellerini boyayarak fabrikanın etkinlik alanındaki duvara el izlerini basarak doyasıya eğlendiler. Daha sonra, çalışanların çocuklarına anne ve babalarının çalıştıkları yerler gezdirilerek fabrika turu düzenlendi ve çocuklar makineleri, üretilen ürünleri hayranlıkla inceledi.

ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU
Düzenlenen organizasyonda çocuklara pamuk şekeri, hamburger ve dondurma ikram edildi; oyuncak, şapka ve madalya dağıtıldı.

TOPAÇ ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK
İşletme yetkililerinden edinilen bilgilere göre yaz okulu çerçevesinde PAS South East Europe Yaz Okulu kültürel, sanatsal etkinliklerin yanında eski çocuk oyuncakları, eski çocuk oyunlar, kukla, spor ve bunun gibi etkinliklerin PAS Ailesi Topaç Şenliği ile devam edecek. Ayrıca ailelerin katılımı ile açık hava piknik organizasyonu da düzenlenecek. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.