Pasaport Büro Amirliği Kapaklı’da da hizmete başladı

Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından kamu kurum ve kuruluşları faaliyetlerine başlarken, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde de Pasaport Büro Amirliği hizmete başladı. Konu hakkında açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı’da ikamet eden vatandaşların Çerkezköy’e gitmelerine gerek kalmadan Emniyet Müdürlüğünün ikinci katında bulunan pasaport Büro Amirliğinde işlemlerini yapabileceklerini ifade etti

Pasaport Büro Amirliği Kapaklı’da da hizmete başladı
23 Ocak 2015 Cuma 08:49

 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE HİZMETE BAŞLADI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Pasaport Büro Amirliği hizmete başladı. Konu hakkında açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, “Pazartesi günü itibariyle Pasaport büro amirliği emniyet binamızın ikinci katında hizmet vermeye başladı. Kapaklı da ikamet eden vatandaşlarımızın umuma mahsus pasaport işlemleri artık yapılabilecek. Sadece hususi pasaport işlemleriyapılmayacak. Pazartesi günü itibariyle hizmete başlayan Pasaport Büro Amirliğimize şu ana kadar 3 vatandaşımız gelerek işlemlerini yaptırdılar” dedi.

PASAPORT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Pasaport için gerekli evraklar hakkında da bilgi veren Emniyet Müdürü Barın, “Pasaport için gerekli belgeler nüfus cüzdanı, iki adet biometrik fotoğraf, eski pasaport varsa getirilecek ve harç ile cüzdan bedeli. Harç ve cüzdan bedellerini vatandaşlarımız tüm bankalara yatırabiliyorlar. Pasaport ücretlerinde ise bir yıllık 154 TL, 2 yıllık 224.40 TL, 3 yıllık 325.50 TL ve 3-10 yıl arasında ki pasaport bedeli ise 505 TL olarak alınıyor. Pasaport cüzdan bedeli olarak da 82.50 TL harç bedeli alınıyor” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.